Ljubezen po domače

Ksenja zacelila srčne rane in se znova zaljubila

E.J.
29. 5. 2019, 20.15
Deli članek:

Ksenja Jan, ki se je v podeželskem ljubezenskem šovu nesrečno zaljubila v Miho Božiča, je zdaj samskemu stanu pomahala v slovo.

Pop TV
Čeprav je iz ljubezenskega šova odšla s strtim srcem, je zdaj vesela sporočila, da je našla novo ljubezen.

V boj za srce 30-letnega Mihe Božiča, ki pravi, da mu ljubezen pomeni nekaj več kot prijateljstvo in da ne mara ljubosumja, se je podala tudi 21-letna Ksenja Jan. Ksenja ni skrivala, da se je med snemanjem oddaj Ljubezen po domače pošteno zaljubila v Miho. In ker ji je bil Miha, ki dela kot gasilec v Slovenski vojski, sicer pa se rad vozi z motorjem, tako zelo všeč, je uporabila najrazličnejša sredstva in taktike, da bi ga osvojila. Med drugim je želela pred Miho očrniti tudi svoji tekmici, Anico ter Barbaro, in zanetila je nekaj prepirov. Da bi se zaljubil vanjo, mu je rekla marsikaj: da je lepša od svojih tekmic in tudi najbolj pridna. Miha je priznal, da mu to sploh ni bilo všeč, še več, zdela se mu je celo vsiljiva. »Nad Mihovimi besedami sem bila presenečena, sem jih pa sprejela in se zdaj trudim biti boljša do ljudi,« je povedala, saj je te njegove besede slišala šele, ko si je ogledala oddajo. Dodala je, da bi danes ravnala drugače. »Ne bi ravnala tako napadalno, kot sem takrat.«

Pop TV
Tridesetletnemu Mihi Božiču se je Ksenja zdela vsiljiva, saj je na vsak način poskušala pokazati, da je boljša od tekmic in da si zasluži njegovo ljubezen.

Z vsemi ostala v dobrih odnosih

Zdaj, ko jo je v oddaji Miha izločil, ji je seveda težko oziroma ji je bilo, saj ni skrivnost, da so oddajo posneli že jeseni. A kot pravi, je to veliko ljubezen dokaj hitro prebolela, zdaj pa je namignila, da je samskemu stanu pomahala v slovo. »Tudi v mojem ljubezenskem življenju se je marsikaj spremenilo,« je povedala Ksenja in dodala, da je ostala v dobrih odnosih z vsemi iz šova, še posebej z Miho, s katerim sta zdaj prijatelja, pa tudi s tekmicama, čeprav so med šovom druga o drugi izgovorile kar nekaj grdih.

Pop TV
Enaindvajsetletna Ksenja Jan se je v šovu pošteno zaljubila v Miho Božiča.