Ljubezen po domače

Jože skrbi, da je iskanje ljubezni na podeželju zabavno, a njegovim kandidatkam se zdi, da bi bil lahko bolj resen

E.J.
15. 5. 2019, 20.15
Posodobljeno: 15. 5. 2019, 20.36
Deli članek:

V šovu Ljubezen po domače Jože Rožen, 55-letnik iz Kotelj, poskrbi za obilico smeha in zabave s svojim žgečkljivimi šalami. Kaj o njem menijo njegove kandidatke?

POP TV
Pretekli teden je iz šova izpadla Jožica Matko, na kmetiji se za Jožetovo ljubezen borita še Mirjana in Darinka.

V podeželskem šovu Ljubezen po domače postaja vse bolj napeto in zabavno. Za izbruhe smeha skrbi tudi Jože Rožen, ki v šovu išče svojo srčno izbranko. Jože je namreč nekaj posebnega: čeprav ni dobil nobenih pisem, je lahko kljub temu ostal v šovu. Trenutno se za njegovo ljubezen borita le še dve kandidatki, Mirjana Radovac in Darinka Košenina, Jožica Matko pa je pretekli teden žal izpadla. Jože, ki živi na 10 hektarjev veliki kmetiji v Kotljah, ima 55 let, 25- letno hčerko Tejo in veliko smisla za humor. Njegove izjave so zelo neposredne in sočne, tako je denimo dejal: »Pri ženski moraš najprej pogledati noge, potem pa gor naprej.« Ali pa, ko ga je ena izmed dam vprašala, kaj zanj pomeni erotika, je odgovoril: »Erotika, Marija. Malo po riti malo gor in dol, je še bolj lušno, pa spredaj zadaj gor in dol, potem se pa začne.« To je še ena izmed izjav, zaradi katerih so tako gledalci kot njegove kandidatke skoraj popadali s stolov od smeha.

Jože me sploh ni očaral

Jože Rožen pri svojih 55- letih išče ljubezen, saj ga je pred 18 leti zapustila partnerica. Zdaj na svoji kmetiji gosti kandidatke v šovu Ljubezen po domače in jih nasmeje s svojimi žgečkljivimi šalami.

Da je Jože res velik šaljivec, je dokazal tudi s tem, da se je, ko smo ga poklicali, da bi ga podrobneje predstavili, naredil neumnega in zanikal, da je na drugi strani telefonske zveze. Zato smo poklicali njegove kandidatke, ki so se v eni stvari strinjale. »Jože je res zabaven, navihan in za 'štose',« so najprej dejale Mirjana, Darinka in izpadla Jožica. Mirjana se je nato malo bolj razgovorila: »Je kar prijeten moški, ni kaj.« Mirjana je še dejala, da se v Jožeta ni zaljubila. »Ni me očaral, saj sploh ni moj tip moškega. Vse se pri Jožetu neizmerno zabavamo. Dve sva še vedno v igri, tako da je mogoče, da bo Jože še katero očaral,« nam je namignila Mirjana. Jožica, ki je na žalost mnogih gledalcev izpadla iz ljubezenskega šova, pa je dodala: »Res je zabaven, a med nama ni bilo ne simpatije ne kemije. In še to: ni dovolj resen. Ni bil resen ne pred kamero ne takrat, ko so se kamere ugasnile. Mislim, da bi lahko pri svojih letih pokazal tudi malo resnosti.«