JUNAK

The Biggest Loser: ponosen na to, kar je naredil

N.S
15. 5. 2019, 06.57
Deli članek:

V tretji sezoni šova The Biggest Loser Slovenija je največ teže izgubil Cristian Baranašič iz Škofljice, ki je shujšal za 46,1 kilograma. Veliko težji pa bo njegov bančni račun, saj mu je vsak izgubljeni kilogram prinesel tisoč evrov nagrade.

Mediaspeed
Zmagovalcu Cristianu Baranašiču sta čestitala tudi ponosna trenerja Nataša Gorenc in Jan Kovačič.

Z razburljivo finalno oddajo se je na Planetu zaključila tretja sezona šova The Biggest Loser Slovenija. Tekmovalci so z nami delili svoje življenjske zgodbe, pod budnim očesom kamere in ob pomoči strokovne ekipe pa premagovali težke izzive ter tako sebi kot gledalcem dokazali, da je z močno voljo mogoče spremeniti svoje navade in s tem tudi svoje življenje. Tisoč evrov za vsak izgubljeni kilogram pa bo dobil le eden, 34-letni Cristian Baranašič iz Škofljice, ki je ob vstopu v šov tehtal 144,2 kilograma in bil drugi najtežji tekmovalec, danes pa ima 98,1 kilograma. Shujšal je za kar 46,1 kilograma oziroma za 31,97 odstotka prvotne teže. »Rezultat je bil res vrhunski, treniral sem do onemoglosti in mislim, da se je izplačalo,« je takoj po zmagi povedal Cristian, ki ga je v studiu podpirala tudi žena. »Res sem ponosen na to, kar sem naredil,« je dodal.

NAPET BOJ DO KONCA

Cristiana sta v težko pričakovanem finalnem večeru, ki ga je vodila Saša Lendero, poskušala premagati Ferid Talundžić in Gaja Rozman, tudi njuna rezultata sta osupljiva. Ferid, ki je ob prihodu v šov tehtal 129,2 kilograma, ima danes 91,2 kilograma, torej kar 38 kilogramov manj, Gaja, ki je imela 137,6 kilograma, pa ima zdaj 107,6 kilograma, kar je okroglih 30 kilogramov manj.