JANA KOTESKA

Razočaranja, da gre domov, ni skrivala

N.S.
23. 4. 2019, 20.30
Deli članek:

Uspešna manekenka je minulo nedeljo v sedmi oddaji plesnega šova odplesala svoj zadnji ples in se poslovila od nadaljnjega tekmovanja.

Mediaspeed
Jana Koteska in Tomaž Šter sta končala plesno tekmovanje.

Minuli teden, ko so znani obrazi zamenjali svoje plesne partnerje, je bila sprememba usodna za lepo manekenko Jano Kotesko, ki po koncu oddaje ni skrivala razočaranja.

Jana je z novim plesnim partnerjem Jernejem Brenholcem sicer odplesala odlično in energično salso, a je prejela nižje sodniške ocene in najmanj glasov gledalcev. »Kot kaže, sem odplesala svoj zadnji ples v šovu Zvezde plešejo. Ne bom rekla, da nisem razočarana, saj imam malo težkega občutka in grenak priokus, ampak se hkrati zavedam, da je to del šova in vsakič en par izpade. Vsak bi si želel ostati do konca, saj se imamo vsi tekmovalci res super in bi vsi radi plesali do zadnjega plesa,« je dejala malce razočarana; vendar je hvaležna, da je lahko bila del tega spektakularnega šova.

Mediaspeed
Jana in Jernej med plesanjem »usodne« salse.

»Jaz sem se imela v šovu res izjemno, zame je bilo to eno tako veliko doživetje. Od prve sezone sem si želela biti del tega plesnega tekmovanja in neizmerno sem hvaležna za to izkušnjo. Presrečna sem tudi, da sem dobila tako super plesalca, kot je Tomaž Šter; odličen je, in čeprav sva uradno končala plesno tekmovanje, bova zagotovo še zaplesala kakšen ples, saj jih imava še kar nekaj na seznamu,« je povedala ob odhodu domov. Ta teden si bo tako Jana vzela čas zase in si odpočila od vseh plesnih ur v dvorani.