BREZ DLAKE NA JEZIKU

Ljubezen po domače: zgražanj nad iskrenostjo ni konca

E.J.
29. 3. 2019, 20.35
Posodobljeno: 29. 3. 2019, 20.36
Deli članek:

Jaka Hafner iz prve roke o svojih sočnih izjavah, ali mora v oddaji res slediti scenariju in ali je presenečen nad montažo oddaje.

POP TV
Trenutno najbolj razvpiti iskalec ljubezni v oddaji Ljubezen po domače, Jaka Hafner, je namignil, da bo v oddaji morda res našel ljubezen svojega življenja.

Brata Hafner iz vasi Papirnica v bližini Škofje Loke, Jaka in Gašper, sta se odločila, da bosta hkrati iskala dekle svojih sanj v oddaji Ljubezen po domače. »Z bratom Gašperjem sva se prijavila bolj iz šale, da vidiva, kako bo,« je povedal Jaka, 26-letni mlajši brat, ki je tisti, ki je v oddaji brez dlake na jeziku. Tako je izbranki Teji med klepetom v gmajni zaupal, kaj ima rad v spolnosti. Poleg predigre in neuporabe kondoma mu je všeč tudi analni spolni odnos, kar pa se je mnogim gledalcem zdelo neokusno in neprimerno za televizijski program. Jako smo poklicali in naprej je povedal, da se popolnoma nič ne obremenjuje s svojo izjavo: »Na direktno vprašanje sem direktno odgovoril. Sicer pa, karkoli bi odgovoril na vprašanje, ki mi ga je zastavila Teja, torej kaj mi je pri spolnosti všeč, bi bilo verjetno narobe. Moti me le, da te nekdo gleda 15 minut po televiziji in že misli, da te pozna in lahko komentira. Vsak naj najprej pomete pred svojim pragom in pri sebi razčisti, zakaj ga moje besede tako motijo.«

POP TV
Jaka Hafner

VSEGA JE KRIVA MONTAŽA

Komentatorji tudi namigujejo, da morajo sodelujoči v šovu slediti nekakšnemu scenariju, kar Jaka odločno zanika. Izpostavil pa je nekaj drugega – montažo. »Jaz sem tisto o analnem spolnem odnosu povedal malce drugače, a so v montaži del stavka izrezali. Pa jim prav ničesar ne zamerim, seveda naredijo oddajo tako, da je čim bolj zanimiva,« je dejal Jaka, ki nam je še skrivnostno namignil, da bo morda v oddaji res našel ljubezen svojega življenja.