Ljubezen po domače

Kmetje in kmetica spet iščejo ljubezen

E.J.
18. 2. 2019, 20.30
Deli članek:

Voditeljica je nad letošnjimi kmeti in kmetico navdušena, tudi letos naj ne bi manjkalo spodrsljajev, kot je bil »fačuzi«.

POP TV
Tanja Postružnik Koren bo že tretjič zaupnica kmetov in kmetice, ki iščejo ljubezen v televizijskem šovu.

V sveži sezoni romantične oddaje Ljubezen po domače, ki se začne že marca, bomo lahko spremljali boj desetih kmetov in ene kmetice za ljubezen. Zvezda lanske sezone je bila nedvomno Vesna, ki je s svojo preprostostjo in srčnostjo osvojila srca gledalcev,čeprav ji žal ni uspelo najti fanta. In voditeljica oddaje Tanja Postružnik pravi, da se tudi v tretji sezoni lahko nadejamo pestrega dogajanja. »Preveč ne smem razkriti, a lahko povem, da je letošnji nabor kandidatov in kandidatke najboljši do zdaj, vsaj zame. Imamo resne kmete, ki so osredotočeni in vedo, kaj želijo. Kmetica Darja je starejša od Vesne, šteje že 50 let. Živela je v tujini, je svetovljanka in natančno ve, kaj hoče. Ima popolnoma drugačen karakter kot Vesna in v njej se bomo še najbolj našle ženske srednjih let. Otrok nima, si jih pa želi, tudi če pridejo skupaj z moškim,« je navdušena nad svojimi letošnjimi varovanci.

Miro Majcen
Vesna Šošteršič je bila prava zvezda lanske oddaje Ljubezen po domače, še posebej zaradi fenomena fačuzi.

VSI SMO VESNA

Tanja, ki je sicer zasebno srečna s svojim partnerjem in dvema sinovoma, je v oddaji tudi nekakšna zaupnica kmetov in kmetice ter je vedno znova očarana nad njihovo preprostostjo in srčnostjo. Kot je bila širna Slovenija očarana nad Vesnino nevednostjo, kako se reče bazenu z mehurčki, pri čemer ga je poimenovala fačuzi. »To je nekaj nepredvidljivega, bila je simpatična stvar, ki je Vesno naredila še bolj človeško. Ni je bilo sram, iz tega je naredila štos. Kdo drug bi se ob tem vdrl v zemljo. In lahko povem, da bo tudi v letošnji sezoni kar nekaj takšnih simpatičnih spodrsljajev, ki ljudi naredijo žive in oddajo nezaigrano. Ker v tej oddaji ni nič zaigrano.« Tanja še malo pomolči, nato pa pripomni: »Mislim, da smo vsi globoko v sebi Vesna. Veliko je seveda odvisno od tega, v kakšnem okolju živiš in kakšne priložnosti si v življenju imel, a na koncu imamo vsi le eno željo: da bi nas nekdo ljubil. Vsi hrepenimo le po tem, da bi nas kdo imel rad.«