Zvezdi druge sezone šova Ljubezen po domače, Tamara in Renato, sta namreč pred dnevi že dahnila usodni da. A ne še povsem zares, saj se bo tista prava poroka namreč zgodila v poletnih mesecih.

Parček se je do oltarja sprehodil na snemanju promocijskega videospota za prihajajočo tretjo sezono oddaje, ki bo poskušala združiti hrepeneča srca novih kandidatov. »Zelo sem ponosna in vesela, da sem oziroma da sva bila lahko del tega. Še posebej je bilo to všeč meni, ker sem si vedno želela nastopati v videospotih. Upam, da bo to kakšna 'vstopnica' za naprej,« je za pojasnila Tamara in dodala, da se je zlasti razveselila tega, da sta v videospotu sodelovala tudi njena starša, Igor in Silvija. »Ati in mami sta bila povabila zelo vesela.«

tamara in isaac palma
Osebni arhiv
»Nevesta« Tamara v družbi Isaaca Palme

Tamara in Renato sta tako imela v preteklih dneh priložnost okusiti vsaj delček občutkov, ki ju čakajo čez nekaj mesecev. Izkušnja je bila za oba zanimiva, se pa seveda zavedata, da se prave poroke razlikujejo od snemanja videospota. »Občutki so mešani, vsekakor pa pozitivni. Vse se je dogajalo zelo hitro in malo drugače, ni bilo prav veliko podobno pravi poroki, vsaj mislim tako,« je za konec pojasnila lepa temnolaska.