Od Borisa Kopitarja do gluhega košarkarja

FOTO: Razkrivamo letošnje tekmovalce šova Zvezde plešejo

N.S.
2. 2. 2019, 08.25
Deli članek:

Dolgo se je ugibalo, zdaj pa so imena letošnjih znanih obrazov spektakularnega šova Zvezde plešejo končno znana. In glede na estradnike se nam obeta napeta sezona!

Pop Tv
Kdo bo letos prepričal stroge sodnike in razgrete gledalce ter osvojil veliki plesni globus?

V letošnji tretji sezoni spektakularnega šova Zvezde plešejo bodo plesali stari znanci slovenske estrade in tudi nekaj novih, ki bodo še dodatno popestrili šov.

V šovu bo plesal zmagovalec letošnje Kmetije, postavni Franko Bajc, ki je zagrizen športnik in že komaj čaka, da se zavrti na plesišču. Za plesni globus se bo borila tudi energična pevka Tanja Žagar, ki je leta 2007 že zmagala v takratni različici šova Zvezde plešejo na TV Slovenija. Ji bo uspelo ponovno prepričati sodnike in gledalce? Ob nedeljah bo plesala tudi igralka Tina Gorenjak, ki je znana kot strastna plesalka in bo verjetno zelo močna konkurenca med ženskimi tekmovalkami. Zaplesal bo tudi član skupine Game Over, priljubljeni Denis Vučak, ki je že dokazal, da obvlada plesne korake, zato mu bodo plesni treningi mala malica. Plesala bo tudi članica nekoč priljubljene skupine Bepop, Tinkara Fortuna, ki se izziva že zelo veseli.

PRESENEČENJEM NI KONCA

Verjetno največje presenečenje izmed vseh je zagotovo legendarni glasbenik in voditelj Boris Kopitar, ki ga že pošteno srbijo pete in komaj čaka, da zapleše s profesionalno plesalko. Za plesni globus se bosta pomerila tudi Špela Grošelj in njen partner Gregor P. Kirsch, ki se bosta tokrat borila vsak zase. Plesala bosta tudi manekenka, ki je premagala raka, Jana Koteska ter radijec, glasbenik in ustvarjalec serije Alfa Mikić, Igor Mikić. S plesnimi koraki bo navduševala tudi pevka ansambla Vihar, simpatična Klara Lorger. Plesne čevlje bo pogumno obul tudi gluhi košarkar Miha Zupan, ki bo gotovo svojevrstna zgodba.