Jim bo uspelo do zmage?

Zvezde plešejo: razkrivamo nove atraktivne plesalce!

N.S.
16. 1. 2019, 20.45
Deli članek:

V tretji sezoni plesnega spektakla Zvezde plešejo bomo lahko spremljali kar štiri nove profesionalne plesalce in povratnika iz prve sezone.

Pop TV
To je vseh 12 plesalcev, ki bodo navduševali v plesnem šovu.

Andrej Rebula, Matej Krajcar, Jagoda Batagelj, Tadeja Pavlič in Gordana Grandošek Whiddon so tisti, ki v novi sezoni ne bodo več plesali, saj imajo druge obveznosti. Bodo pa zato plesali sveži obrazi. 

Nova sezona, novi obrazi

Plesni parket bo zavzela plesna prvakinja Nika Bagon, ki sicer živi v italijanski Gorici, tako, da je veliko trenirala v Italiji, leta 2011 pa je postala članica slovenske plesne reprezentance. Novega podviga se že veseli: »Komaj čakam, da bova z zvezdo prižigala parket. Naj se kar pripravi, trdo bova garala in se seveda tudi zabavala ter nasmejala, in srčno upam, da bova skupaj osvojila plesni globus.« Ekipi se bo pridružila tudi Nina Gerič, ki se lahko pohvali z nazivi večkratne državne prvakinje, pete na svetovnem prvenstvu in finalistke na večjih tekmovanjih. »Vesela sem, da sodelujem v šovu Zvezde plešejo, in upam, da bodo gledalci uživali,« pravi.

Pop TV
Plesal bo tudi Miha Perat, ki je lani z Natalijo Gros osvojil plesni globus.

Tretja plesalka, ki bo na novo navduševala gledalce, je Svetlana Cigoj, ki prihaja iz Ukrajine, v Slovenijo pa jo je pripeljala ljubezen. Svetlana je nastopila tudi na lepotnem izboru Miss Slovenije, imela je televizijsko oddajo z Radom Mulejem in nastopila je v videospotu Isaaca Palme. Svež je tudi moški obraz, in sicer plesalec Aleksej Rubcov, ki je do 21. leta je treniral pri danes priznanem ruskem trenerju in sodniku Vladimirju Šturkinu. V šov pa se vrača plesalec prve sezone, Jernej Brenholc, ki je navdušil v zabavnem paru z Urško Vučak Markež. V svoji 22-letni tekmovalni karieri je v amaterskem in profesionalnem razredu nanizal več kot 80 zmag, ki jih je skupaj z Danielo Podgornik Pekič priplesal v latinskoameriških, standardnih in show plesih. »Upam, da bomo v oddaji Zvezde plešejo ples še bolj približali ljudem,« pravi.

Pop TV
Plesna zvezda Svetlana Cigoj

Pop TV
Zaplesal bo tudi ruski plesalec Aleksej Rubcov.