Nekdanja političarka

Mama barovke Planet TV obtožila goljufije

K. K. M.
13. 1. 2019, 07.45
Deli članek:

Nekdanja slovenska političarka se je po finalu Bara, v katerem sta sodelovala njena otroka Katarina in Vid, oglasila na družbenem omrežju in izpostavila nekatere nepravilnosti, ki jih je po njenem mnenju naredila produkcija resničnostnega šova.

Planet TV
Katarini je uspelo priti vse do finala šova.

Med drugim ji je očitala prevaro, zaradi tega pa ji je zagrozila celo s kazenskim pregonom.

Razpleti resničnostnih šovov nikoli niso vsem po volji in tudi tokrat ni bilo nič drugače. Žal je namreč lahko zmagovalec samo eden.

»Poglejte, kako je Planet po pomoti že ob 19.56 objavil, kdo je ostal v bitki, še preden se je finale začel. Na žalost so bili vsi glasovi, ki ste jih dali, načrtna prevara. Zmagovalčeva mati je dva dni prej poslala pismo, mame 2. in 3. sta bili povabljeni v studio, nas ni nihče kontaktiral, če lahko kaj povemo ali pa pridemo v primeru, če Katarina zmaga, torej so vedeli, da ne bo, ha ha. Objavljali pa so cel šov, da bodo o zmagovalcu odločili naši glasovi. Žalostno, da se dogajajo takšne stvari. Strokovnjaki pa pravijo, da to ni nedolžna zadeva po kazenskem zakoniku!!! No, bomo videli, kako se bo tole odvijalo,« je na svojem facebooku zapisala Andrijana Starina Kosem, ob tem pa je pripela še fotodokaz.   

Facebook
Za Andrijano Starina Kosem je bil ta posnetek kronski dokaz za nepravilnosti.

Na Planet TV kakršnekoli nepravilnosti zanikajo: »Pred začetkom finalne oddaje je novinarka na spletni strani šova odprla novičko, ki jo je osveževala tekom celotnega večera. Ker se čas objave ne posodablja avtomatsko, je ostal isti kot ob prvi objavi. Zadaj ni nobene zarote, prav enako lahko na portalu opazite pri vsakem spremljanju dogodkov v živo (na primer športnih dogodkih). Če bi gospa Starina Kosem preverila URL-novičke, bi opazila, da je vedno enak (s končnico veliki-finale-bara-kdo-bo-domov-odnesel-50-tisoc-evrov-vzivo-487070), medtem ko se je naslov spremenil vsaj petkrat (po vsakem odhodu barovca in ob zmagi).«

Reporter
Katarinini materi ni bilo všeč dogajanje pred in v finalu šova.

Predstavniki za odnose z javnostmi na Planet TV so nam sporočili še to, da ima omenjena novica še vedno enako urno oznako, čeprav se zdaj nanaša na končnega zmagovalca.