Finale, ki odmeva

Aneta je našla krivca za poraz in s prstom pokazala na ...

R.T.
18. 12. 2018, 09.48
Posodobljeno: 18. 12. 2018, 09.59
Deli članek:

Sicer neustrašno Aneto, ki je ves čas trajanja šova Kmetija, govorila, da je močnejša tudi od moških tekmovalcev, so v finalu premagala čustva.

Marko Vavpotič/M24.si
Aneta in Nik.

Aneti Andollini se je 50 tisočakov, ki so se ji ponujali na dosegu roke, izmuznilo. Kaj ima po porazu v načrtu črnolaska, ki je s svojim obnašanjem in besedami razburila in razdelila slovensko javnost? Za Pop Tv je zaupala, da si pred prazniki ne more vzeti prostega časa, čeprav bi si tega želela, bo pa po novem letu razmišljala o načrtih za prihodnost, pri čemer tujina ni izključena. Dejala je, da je morda napočil čas, da bi tudi sama poskušala čimbolj unovčiti prepoznavnost.

Kot smo poročali v izjavah, ki smo jih na spletni strani Njena.si objavili takoj po koncu šova, je imela Aneta med gledalci finala kar nekaj podpornikov. Kljub temu je bila proti Denisu nemočna, premagala so jo čustva in, kot je dejala sama, besede gledalcev ter pretežka igra, ki da ji je onemogočila, da bi se lahko pošteno pomerila z moškim nasprotnikom.

Spomnimo: Aneta je takoj po šovu za Njena.si dejala, da ji je motivacija zelo padla, ko je na ekranu videla posnetke, po drugi strani pa je iz ozadja (od gledalcev) menda slišala zelo grde stvari, ki so se je "preveč dotaknile". Zdaj pa je Aneta našla še enega krivca in za poraz obtožila mamo tekmovalke Lare Goršek Kos. Za Žurnal 24 je namreč izjavila, da jo je "zelo prizadel komentar Larine mame, ki je sedela v občinstvu in me ozmerjala s hinavko, ki se smili sama sebi".

Lara o tem ne ve nič, čeprav se je, kot je dejala, z mamo in prijateljicama pogovarjala o tem, kaj se je dogajalo med občinstvom. Dodala je, da se do tekmovalcev ni slišalo nič, je pa izvedela, da je iz občinstva prišel marsikateri komentar na račun Anete. Lara za Žurnal 24 odgovarja Aneti, da bi na to morala misliti prej. "Vedela je, da smo v šovu 24 ur na dan pod kamerami in da gledalci vse vidijo. Izkazala se je za fejst grdega človeka, zato ne vem, zakaj se sedaj čudi in počuti užaljeno ter jezno," je povedala Lara. 

No, kot že rečeno, pa se je za Njena.si Aneta pritožila tudi nad pretežko igro in palico v dvoboju z Denisom. ''Tresle so se mi roke, palica je bila pretežka, kar je priznal tudi Denis. Jaz mislim, da moška in ženska moč nikoli ne moreta biti enakovredni, pa če je ženska še tako močna. Name je močno vplival tudi tisti trenutek, ko mi je druga žogica padla tik pred ciljem … Ampak bolje, da sem izpadla v prvem krogu, kot pa da bi izgubila v super finalu, ker škatle v drugem delu so bile tako težke, da sta jih še fanta težko premikala, tako da vprašanje, kako bi se odvilo pri meni,'' je za Njena.si po finalu pojasnila Aneta.