FAVORIT

Bo upošteval nasvet in dal odpoved v službi?

N.S.
5. 12. 2018, 06.50
Deli članek:

V nedeljo zvečer je Slovenija dobila dva nova finalista šova talentov, med drugim tudi favorita strogega Branka Čakarmiša, glasbenika Jašo Šabana.

Mediaspeed
Jaša je prišel v finale šova talentov in že razmišlja o odpovedi v pekarni.

Letošnji šov Slovenija ima talent si bomo zapomnili tudi zaradi novega odkritja, mladega glasbenika Jaše Šabana.

Jaša je že na avdicijskem nastopu opozoril nase, ko mu je strogi žirant Branko Čakarmiš podelil zlati gumb in ga poslal naravnost v polfinale. Branko zdaj ne skriva, da bo naredil vse, da bo svojega favorita popeljal med zvezde. Pomoč mu je namreč obljubil tudi, če ne bo prišel v finale. A Jaša Šaban, ki si sicer kruh služi kot pek, je zapel in navdušil ter osvojil gledalce. Po njegovem polfinalnem nastopu mu je žirantka Marjetka Vovk javno svetovala, naj začne razmišljati o odpovedi na trenutnem delovnem mestu v pekarni: »Če bi bila jaz na tvojem mestu, bi jutri dala odpoved, ker je to to, kar si ti. Nehaj peči žemljice, škoda te je za v pekarno.«

Mediaspeed
Branko Čakarmiš ne skriva, da navija za Jašo.

Jaša je njene besede vzel zelo resno, saj nam je zaupal, da resno razmišlja o tej potezi. »Odpoved dela v pekarni se bo verjetno zgodila kmalu, ker si to res želim delati. Glede nastopov bomo pa še videli, kaj in kako. Najprej me zdaj čaka finale, zato bom vso energijo usmerjal v to, potem pa bom v miru premislil,« nam je priznal Jaša, za katerega vsi pravijo, da ga čaka lepa prihodnost v glasbenem svetu.