Noemi

Barovka bo z nestrpneži obračunala po uradni poti

V. M.
29. 11. 2018, 15.17
Posodobljeno: 29. 11. 2018, 15.17
Deli članek:

Barovka Noemi ima dovolj spletnih nestrpnežev. S tistimi, ki gredo prek vseh meja, bo obračunala po uradni poti.

PLANET TV
Noemi

Noemi je bila pripravljena tudi na grenke izkušnje, ki jih s seboj prinaša izpostavljenost na televiziji oz. v resničnostnem šovu. ''Preden se odločiš za vstop v reality show, si pripravljen na vse vrste komentarjev in mnenj. Biti izpostavljen pred celo Slovenijo za seboj povleče marsikaj pozitivnega in seveda tudi negativnega,'' je na facebooku pojasnila Noemi, ki se je v prvih dneh po odhodu iz šova znašla v vrtincu spletnega kolesja družabnih omrežij. Čeprav se je neprijetni in žaljivi komentarji ne dotaknejo preveč, pa slednje precej drugače doživlja njena družina.

''V življenju sprejmem vse, tega, da bo pa moja družina trpela zaradi vaše omejenosti - tega pa ne bom sprejela pod nobenim pogojem,'' je odločna Noemi, ki namerava narediti konec spletnim žaljivkam.

Marko Vavpotič
Noemi je ena od najbolj kritičnih komentatork dogajanja v Baru, iz katerega je prostovoljno izstopila. Carmen Leban

''Nisem dolžna polagati računov prav nobenemu, ker sama vem, kdo in kaj sem in kakšen namen oziroma poslanstvo imam v življenju. Negativnim komentarjem se bom posmejala, tem, ki pa grejo čez vse meje in blatijo moje ime in načela, ki mi jih je moja družina predala in me naučila, temu pa bom naredila konec. Če ne bo šlo zlepa, se pa bomo pogovarjali preko prijav,'' je zapisala nekdanja barovka v sporočilu, tekom katerega je podrobno opisala, kaj vse doživlja. Njeno spletno pismo si lahko preberete spodaj …