Napet odnos

Tako je Nikova mama je utišala Aneto

R.T.
28. 11. 2018, 08.42
Posodobljeno: 28. 11. 2018, 09.06
Deli članek:

Napetost med Nikovo mamo Gordanio in Aneto: zaradi mame je Nik iz postelje tudi spodil Aneto.

POP TV
Aneta

Vsaj za trenutek so tekmovalci v šovu Kmetija lahko pozabili na borbo za 50 tisočakov, zmerljivke in žaljivke, s katerimi so se v obilju obmetavali tekmovalci v zadnjih tednih. Tekmovalci so namreč dobili obiske njim dragih ljudi: na obisk je tako prišla Frankova družina (oče in brat), Alexov prijatelj in Nikova mama, družinska prijateljica in Nikov nogometni prijatelj.

Da je Nik pri 18. letih še zelo navezan na svojo mamo, je jasno. To je priznal večkrat tudi sam. Nikova mama Gordana pa je o vsem skupaj dejala: "Z Nikom sva zelo navezana, imava posebno vez, skupaj hodiva žurat, v prvi fazi sva prijatelja. Vse mi pove. Če ima punco, rečem: ’Pripelji jo domov, da vidim hudiča’". Kmalu po prihodu na Kmetijo se je mama podrobno pozanimala, kje in s kom spi Nik. No, da spi z Aneto, ji je bilo že jasno iz objav v medijih, jo je pa zmotilo, da je le Aneta ni prišla pozdravit. 

Zaradi mame je Nik iz postelje "spodil" Aneto, ki nad tem ni delovala preveč navdušeno. 

Gordana in Aneta sta si izmenjali nekaj besed, je pa Aneta Gordani še rekla, da bo Nika za pol leta vzela v roke in ga lepo naučila, kar bo fino zanj, na kar ji je mama odgovorila: "Ne, ne, kar se je naučil, se je. Če hočeš, ga vzemi za vedno ali pa nič." Aneta je v svojem komentarju dejala, da nje Nik ne bi mogel vrteti, saj da pri njej veljata red in disciplina.

Ker se je Gordana pred odhodom na Kmetijo pozanimala o Aneti in prebrala vse o njeni preteklosti in sedanjosti  - tudi, da naj bi z Nikom skočila med rjuhe -, jo je zanimalo, ali je Aneta samska ali ne. Pred odhodom v šov da je Aneta razlagala, da ima mlajšega fanta s tetovažami, s čimer jo je soočila Nikova mama. "Pisalo je, da imaš fanta. Imaš fanta, ki je 'potetoviran'? Nimaš?" je Gordana zasula Aneto, ko je tiho odgovorila, da ga nima.

"Se pravi, da si samska? Kdaj pa si postala samska, zdaj tu v vmesnem času?" je nadaljevala mama z vprašanji. "Ne ...ja ... že vmes, prej, ja," se je glasil nekoliko zmeden odgovor sicer precej odločne Anete.

"Vmes nisi mogla, kajne?" je vztrajala mama. "Ja, vmes," je vztrajala Aneta. "Torej sama pri sebi in on tega še ne ve?" je še kar vrtala Gordana, Aneta pa je odgovorila, da fant to ve.

Aneta pa je dejala, da če bi bila z Nikom res v zvezi, bi se z njegovo mamo 'pobili'. "Ker sva obe ’gobčni, gajstni in direktni’. Bi se od tam bolj stran držala, se ne bi preveč dobro počutila v tisti družbi," se je glasil končni Anetin komentar v kamero.  

"Hoče biti odrasla, ampak je še malo premlečna. Je pa luštna, simpatična in vse. Če jo Nik hoče imeti .. z lahkoto. Jaz bom samo na obisk prišla, spila kavico in bom šla," je še sklenila Gordana.