Iskreno

Denis Toplak zajokal ob spominu na mamo

V.M.
7. 11. 2018, 20.15
Deli članek:

Čeprav se morda zdi, da si Denis Toplak življenje najraje popestri z zabavami in lepimi dekleti, pa sam vidi največjo vrednost v družini.

POP TV
Denis Toplak se rad smeji, v srcu pa skriva veliko žalosti.

Eden bolj priljubljenih tekmovalcev letošnje Kmetije, Denis Toplak, je v solzah priznal, da je družina tista, ki mu pomeni vse.

»Nimaš družine, nimaš nikogar, da bi se zatekel k njemu. To pomeni največ, da imaš svoje otroke, se z njimi igraš, jih vzgajaš, učiš … mene je mama vsega naučila. Najtežji del moje preteklosti je bil, ko so me vprašali, kje ti bo mama umrla. Doma ali v domu. In ko ti povedo, da sta ji ostala samo še dva ali trije meseci, ko na koncu skrbiš zanjo in gledaš, kako se iz tedna v teden poslavlja … ko se ne more več niti pogovarjati in na koncu ostane kot roža. To je bilo najhujše obdobje in potem je pač prišel tudi trenutek, ko je ni bilo več … In sem si še vedno mislil, da bi bilo lepo, če bi še bila, čeprav je trpela,« se je žalostnega obdobja spomnil Denis, ob čemer ni mogel zadržati solza.

Nekdanji zmagovalec Kmetije, ki ga imajo številni za favorita tudi letos, pa je s tem dokazal, da čeprav njegov obraz krasi nasmeh, v srcu skriva veliko žalosti in trpljenja.