Kmetija

Lara se je morala posloviti od ljubljenega konja

T. P.
4. 11. 2018, 19.17
Deli članek:

Resničnostna zvezdnica preživlja zelo težke čase. Poginil je namreč njen Arči, ki ji je družbo delal tudi v šovu Kmetija.

Pop TV
Ko se je Arči na Kmetiji poškodoval, je Lara jokala kot dež, konja pa je spremljala tudi med operacijo.

Konj je podlegel koliki, bolezni, povezani s trebušnimi težavami in bolečinami.

Pop TV
Svojega ljubljenega konja je pripeljala tudi na Kmetijo.

Pop TV
Lara je stara 26 let, prihaja pa iz kraja Jesenje. Je stara znanka Kmetije, saj je v tem resničnostnem šovu že sodelovala.

Težave so se, sodeč po Larinih zapisih na družbenem omrežju Facebook, začele že v torek zvečer. Takrat je Lara Goršek Kos tudi iskala nekoga s konjsko prikolico, s katero bi ljubljenčka pripeljala na kliniko v Ljubljano. V sredo zgodaj zjutraj se je oglasila po vrnitvi z veterinarske klinike, zvečer pa je vse svoje prijatelje in znance na facebooku prosila, naj Arčiju pošljejo pozitivne misli in energijo. »Dedec jih res potrebuje, da dobi tole bitko,« je dodala resničnostna zvezdnica. Na žalost je bila bolezen močnejša.

Facebook
Lara se je od Arčija na facebooku poslovila s kolažem črno-belih fotografij.

Kolika je krčevita bolečina v trebuhu, ki jo povzročajo krči gladkega mišičja, pogosto se pojavlja tudi pri dojenčkih. Bolezen lahko prizadene konje vseh pasem in starosti. Pri konjih gre lahko za lažjo ali hujšo obliko obolenja, ki lahko vodi tudi v smrt.

»Bajsek moj, upam, da uživaš na zelenih pašnikih tam čez mavrico. Hvala ti za vse, kar sva preživela v času, ki nama je bil namenjen,« se je od svojega ljubljenega konja na facebooku poslovila Lara, ob tem pa je objavila kolaž črno-belih fotografij. Novica je ljudi še toliko bolj razžalostila po tistem, ko je resničnostna zvezdnica še pred nekaj dnevi sporočila, da se poškodba, ki jo je Arči staknil na Kmetiji in zaradi katere so ga morali tudi operirati, odlično celi.