Se spomnite težkega izziva v drugi sezoni šova The biggest Loser Slovenija, ko so tekmovalci v pesku iskali zlate palice? Tedaj je zmago slavila rdeča ekipa, ki je našla več zlatih tablic. Maja Begovič, ki jih je izkopala največ, si je prislužila še tisoč evrov nagrade. In kako je tekmovalka porabila osvojene evre? Maja je slednje pridno hranila vse do minulega vikenda, ko je izpolnila dano obljubo …

''Že v oddaji sem obljubila, da bom prisluženo nagrado porabila za piknik in da bodo povabljeni vsi. Obljubo sem držala in priredili smo si super sproščeno zabavo na kateri ni manjkalo dobre volje in dobre glasbe,'' nam je zaupala Maja in pojasnila, da so se na pikniku združili tekmovalci obeh sezon priljubljenega šova.

Družba se je zabavala pri Simonu Kosu, ki mu gre po Majinih besedah tudi največja zahvala, saj je prispeval svoj piknik prostor in vse skupaj tudi organiziral. ''Da pa resnično ni nič manjkalo, so poskrbeli tudi ostali tekmovalci, ki so prispevali hrano in pijačo. Postali smo res prijatelji in komaj že čakamo,da se spet kje skupaj poveselimo,'' je še za konec povedala Maja.