Mobilna verzija
13:29 19. avgust 2018

Grom jih bo odvajal od nezdravih razvad

R.T.
1 Posodobljeno: 15:37 / 21.2.2018

Komaj so shujšali v prvem paketu, že se marca začenja druga sezona šova The Biggest Loser Slovenija. Nezdrave navade novih tekmovalcev bo skušal spremeniti dietetik Gašper Grom.

Gasper_Grom

Gašper Grom.

Prva sezona The Biggest Loser Slovenija je na Planet TV je postregla z zanimivimi preobrazbami, druga sezona pa prinaša še večje izzive in nove obraze. Tekmovalcem, ki bi radi shujšali in spremenili svoje življenje, bo ob strani znova stala skupina strokovnjakov s trenerjema Natašo Gorenc in Janom Kovačičem na čelu, o prehrani pa bo tekmovalcem svetoval dietetik Gašper Grom.

"Sodoben način življenja, predelani ogljikovi hidrati, prigrizki in preštevilni obroki so krivci za debelost, ki je v porastu. Prepričan sem, da bomo s tekmovalci naredili nov korak k izboljšanju njihovih prehranjevalnih navad in s tem k bolj zdravemu načinu življenja," pravi Gašper in dodaja, da se bo pri oblikovanju jedilnikov posvetoval tako z vsakim tekmovalcem in tekmovalko kot tudi s trenerjema Natašo in Janom: "Mislim, da smo dobra ekipa, ki bo stremela k skupnim ciljem."

Oddajo, ki k hujšanju ne spodbuja le tekmovalcev, ampak skuša k spremembi življenjskega sloga motivirati tudi gledalce pred malimi zasloni, bo vodil Marko Potrč. The Biggest Loser Slovenija se na Planet TV vrača že marca.

Vaš prispevek