Prva sezona The Biggest Loser Slovenija je na Planet TV je postregla z zanimivimi preobrazbami, druga sezona pa prinaša še večje izzive in nove obraze. Tekmovalcem, ki bi radi shujšali in spremenili svoje življenje, bo ob strani znova stala skupina strokovnjakov s trenerjema Natašo Gorenc in Janom Kovačičem na čelu, o prehrani pa bo tekmovalcem svetoval dietetik Gašper Grom.

"Sodoben način življenja, predelani ogljikovi hidrati, prigrizki in preštevilni obroki so krivci za debelost, ki je v porastu. Prepričan sem, da bomo s tekmovalci naredili nov korak k izboljšanju njihovih prehranjevalnih navad in s tem k bolj zdravemu načinu življenja," pravi Gašper in dodaja, da se bo pri oblikovanju jedilnikov posvetoval tako z vsakim tekmovalcem in tekmovalko kot tudi s trenerjema Natašo in Janom: "Mislim, da smo dobra ekipa, ki bo stremela k skupnim ciljem."

Oddajo, ki k hujšanju ne spodbuja le tekmovalcev, ampak skuša k spremembi življenjskega sloga motivirati tudi gledalce pred malimi zasloni, bo vodil Marko Potrč. The Biggest Loser Slovenija se na Planet TV vrača že marca.