Nova zvezda Slovenije

Razkrivamo imena, ki bodo v zvezdniški žiriji

B.P./Novice Svet24
16. 2. 2018, 20.14
Posodobljeno: 20. 2. 2018, 10.51
Deli članek:

V novem televizijskem šovu pevskih talentov, ki spomladi prihaja na male ekrane, bodo usodo tekmovalcev krojili znani obrazi iz medijskega sveta.

Tibor Golob
V žiriji bo tudi Natalija Verboten

Prvi del tekmovanja bodo zaznamovale avdicije, na katerih bodo morali kandidati pokazati svoje pevsko znanje brez glasbene podlage. Najboljši kandidati se bodo uvrstili v drugi del tekmovanja, v katerem se bodo morali na poti do velikega finala še večkrat dokazati. Pot do zvezd bo široko odprta za le enega kandidata ali kandidatko, ki bo Nova zvezda Slovenije. Usodo vseh tekmovalcev in tekmovalk bo krojila zvezdniška žirija, imena žirantov pa objavljamo prvi.

Mediaspeed
Igralec Uroš Smolej.

OD PEVK DO DIREKTORJA ZALOŽBE

Čeprav komercialna televizija še uspešno skriva imena zvezdniške žirije, je do nas pricurljala informacija o znanih imenih, ki bodo sedla na sodniške stolčke. To so pevka Natalija Verboten, ki še kako dobro ve, kaj pomeni, da ti občinstvo je iz rok. Poleg nje bo sedela pevka z izjemnim glasom, Nuška Drašček, ki je tudi sama pred leti tekmovala in zmagala v šovu talentov. V žiriji bo prav tako priljubljeni igralec Uroš Smolej, ki se lahko pohvali, da je izjemen pevec in interpret. Ocenjeval bo tudi direktor založbe Dallas, Goran Lisica - Fox, ki ima pod okriljem številne domače in tuje glasbenike. Svoje stroge ocene bo podajal še vedno provokativni Tomaž Mihelič, bolje znan kot Marlenna, član tranvestitskega tria Sestre. Vsi skupaj bodo svoja znanja uporabili pri strokovnih ocenah tekmovalcev, od katerih bo eden na koncu nova zvezda Slovenije.

Mediaspeed
Žirantka Nuška Drašček zelo dobro ve, kaj pomeni tekmovati v glasbenem šovu, saj je leta 2004 tekmovala in zmagala v drugi sezoni šova Bodi idol

mediaspeedM
Direktor glasbene založbe, Goran Lisica - Fox