zdaj je presrečna

Indira je šla je pod nož

N.S. / Novice Svet24
13. 2. 2018, 20.20
Deli članek:

Finalistka shujševalnega šova The Biggest Loser Slovenija Indira Ekić si je izpolnila svojo dolgoletno željo in si privoščila operacijo nosu.

Mediaspeed
Finalistka šova The Biggest Loser Slovenija si je nos operirala pri istem kirurgu kot pevka Ines Erbus, ki jo obožuje.

Tekmovalka shujševalnega šova Indira Ekić zadnje dni žari od sreče, saj se ji je izpolnila želja, da so ji popravili nos.

Indira pravi, da se je po koncu šova odlično počutila v svoji koži, da pa jo je motila ena malenkost, in sicer nos, ki si ga je zato pred kratkim operirala pri znanem kirurgu. Kot je povedala, je imela odličnega zdravnika, ki mu je zaupala, saj ji je razložil ves postopek in iz nje pregnal strah pred kakšnim zapletom. Kot je znano, je Indira obliko in velikost novega nosu popolnoma zaupala kirurgu, mu je pa povedala, da ji je všeč nos priljubljene pevke Ines Erbus, ki si je nos operirala pri istem kirurgu.

Planet TV
Ptujčanka je uresničila svoje sanje in šla pod nož.

Indira pravi, da med operacijo ni čutila nobene bolečine, zgolj kakšen glavobol je imela pozneje. Zdaj se koža na nosu še celi, a se veseli, da bo čez nekaj dni vse videti tako, kot mora biti.

NOS JI POMENI VELIKO

Indira, ki si je z izgubljenimi kilogrami v šovu okrepila samozavest, pravi, da je zdaj še bolj samozavestna, saj ima zase popoln nos in se tako tudi počuti. Zdaj jo čaka še nekaj tednov okrevanja, zato bo morala spremeniti treninge, saj so pri njej še vedno na prvem mestu, saj ne želi nikoli več imeti odvečnih kilogramov. »Ko bo okrevanje popolnoma končano, bom nadaljevala po ustaljenih tirih,« je priznala srečna Indira, ki o drugih lepotnih popravkih ne razmišlja, saj se da po njenem mnenju vse drugo urediti po naravni poti.