Po porodu

VIDEO: Ob rojstvu ganljivo posvetilo hčerkici

R.T.
5. 2. 2018, 08.51
Posodobljeno: 5. 2. 2018, 19.24
Deli članek:

Ugibanja, ki niso niti bila več ugibanja, so zdaj dobila potrditev: najmlajša hčerka klana Kardashian-Jenner je rodila hčerko.

Profimedia
Kylie Jenner na fotografiji konec januarja.

Nekoliko nenavadno je, da se člani družine Kardashian-Jenner skrivajo pred kamerami in fotografskimi aparati. No, konec januarja so Kylie ujeli na sprehodu s prijateljico in mamo, fotografije pa so takoj obkrožile svet.

Kakorkoli, najmlajša Jennerjeva, Kylie, se je v zadnjih mesecih načrtno izogibala kameram in na družbenih omrežjih, kjer so nekoč prevladovale njene skoraj gole fotografije in našobljene ustnice, objavljale le fotografije od vratu navzgor. Razlog? Kylie je pričakovala otroka in se je v tem času želel umakniti od vseh. V nedeljo je potrdila, da je v četrtek rodila hčerkico. Srečni očka je njen partner, raper Travis Scott

Kylie se je na instagramu oboževalcem opravičila za "medijski mrk", da vse mesece ni potrdila novice o nosečnosti, vendar, kot je zapisala, se je želela umakniti od vsega stresa, saj je vedela, da bi to vplivalo na njenega otroka . Da se je posvetila sebi, se zdravo prehranjevala ter da je po rojstvo najsrečnejša na svetu, gre pa za občutke, ki se ne morejo primerjati z ničemer, kar je spoznala doslej, je še zapisala.

Ob rojstvu hčerkice, njenega imena še ni razkrila, je pripravila posnetek dogajanja v zadnjih mesecih in kako se je pripravljala na nosečnost, hkrati pa so njene prijateljice in mama v osebnem nagovoru novorojenki opisovale, kakšne je njena mama. 

In kaj dodati za konec? Da si je posnetek zadnjih devetih mesecev od včeraj, ko je bil objavljen, do danes zjutraj ogledalo več kot 20 milijonov ljudi. Pred 11. urami objavljen zapis na instagramu, v katerem je Kylie potrdila, da je rodila hčerkico, pa je všečkalo več kot 8,6 milijona ljudi.