Kliče ga vsak dan

Če kdo, ve on: Mirelin zaupnik razkril njeno plat zgodbe o »ugrabitvi«

R.T.
29. 1. 2018, 10.46
Posodobljeno: 29. 1. 2018, 10.54
Deli članek:

Producenti trdijo, da jo je ugrabil. Njen zaupnik pa razkriva Mirelino plat zgodbe.

Facebook
Nešo in Mirela naj bi spet bila par.

»Laž, to je samo za promocijo,« pravi njen zaupnik in najboljši prijatelj. Res je, da je Nešo Vuković s svojim vozilom zaprl cesto, a vanj je vstopila sama.

Zbežala v noč

Zgodilo se je v petek. Štiri udeleženke srbskega resničnostnega šova Pari so bile nagrajene z izhodom v Beograd. Med njimi tudi Slovenka Mirela Lapanović. Ob povratku jih je pred prostori televizijske hiše HappyTV pričakal Vuković in jo, kot smo poročali, odpeljal. Sledila je panika, Mirelin telefon je zvonil (in še zvoni) v prazno.

Mirele menda ni ugrabil. Z njim naj bi šla prostovoljno, pravi njen zaupnik in najboljši prijatelj.

Kot nam je pojasnil sogovornik iz Slovenije, je Vuković vedel za izhod. In se temu primerno pripravil. Pravi tudi, da Mirele nikakor ni ugrabil, kot trdijo producenti – z njim naj bi odšla prostovoljno. Po njegovih besedah sta Mirela in Nešo spet par, Mirela pa naj bi svojemu izbrancu dala vedeti, da si želi iz šova.

Več ur zasliševanja

Tako z Mirelo kot tudi z Nešom je dnevno v stikih. Z izbranko ob sebi je Nešo pohitel do svojega beograjskega stanovanja, pove sogovornik, kjer so ju izsledili do zob oboroženi policisti, ki so se odzvali na prijavo o domnevni ugrabitvi. Sledilo je zasliševanje, zaplenili so jima telefone, Nešu pa avtomobil, s katero jo je otel iz nevzdržnih razmer, ki naj bi vladale v omenjenem resničnostnem šovu. Zaplenjeno naj bi jima vrnili včeraj, a je Nešo prej kupil drug telefon in poklical njega.

Mirela v šovu ni več sposobna sodelovati, pove. Na spletni strani, za katero skrbi, je zapisal, da ima zmagovalka slovenske edicije resničnostnega šova Big Brother zdravniško potrdilo, ki to dokazuje – da so bili psihični napori, ki jih je pretrpela v Parih, prehudi.

Zanjo je pripravljen narediti vse

Kaj sledi? Oddih, pove sogovornik. In še, da je Nešo zanjo pripravljen narediti vse, tudi preseliti se v Slovenijo. Vendar pa Mirela in Nešo drugega lica ne bosta nastavila, še pove. Tožba čaka Marka Perovića, ker je producentom prodal video spolnega odnosa z Mirelo – posnel naj bi ga brez njene vednosti – ter produkcijo resničnostnega šova.

Sicer pa naj bi bilo z njo vse v redu, poudari. In doda, da so vse navedbe o Nešovem nasilju neresnične. Zaenkrat ostajata v Beogradu.