The Biggest Loser

Aleksandar pred finalom hujšal z Janom Oblakom

K.M.
16. 1. 2018, 06.55
Deli članek:

Finalisti šova so zadnjih 20 dni preživeli stran od televizijskih kamer. Aleksandar Jović pa je popihal kar v Madrid, kjer je obiskal tudi Jana Oblaka.

Instagram/Aleksandar Jović

28-letni finalist šova The Biggest Loser Slovenija, Aleksandar Jović, prihaja iz Škoflje Loke, kjer je tudi član lokalnega nogometnega kluba. Ravno tistega kluba, kjer je svojo športno pot pričel tudi eden izmed najboljših nogometnih vratarjev na svetu, Jan Oblak. Zato ni presenetljivo, da se fanta tudi poznata in sta očitno tudi dobra prijatelja. 

Žena Iztoku: Če boš invalid, si s tabo nimamo nič za pomagati

Indira Ekić v sestrini, manekenkini, obleki

Finalisti šova so tik pred decembrskimi prazniki zapustili hišo in se na finale, ki je potekalo v petek, pripravljali sami. Predvsem pa stran od televizijskih kamer. Aleksandar pa je 'prostost' dobro izkoristil in s skupino najboljših prijateljev za novo leto odpotoval v Madrid, kjer so seveda obiskali tudi sovaščana Jana Oblaka. Obisk pa so izkoristili tudi za nekaj fotografij z Janovimi soigralci pri klubu Atletico iz Madrida. Dejstvo, da se fanta dobro poznata, potrjuje tudi fotografija iz zabave, ki so jo prijatelji tekmovalcu šova pripravili ob izstopu iz hiše. Na njej namreč tik ob Aleksandru pozira ravno slovenski nogometni reprezentant. 

Aleksandar

Očitno pa je novoletni izlet na 'Čorbo', kot ga kličejo prijatelji' odlično vplival. Aleksandar se je v petek namreč predstavil z neverjetno vizualno spremembo, zaradi katere je o svojo zmagi dvomil celo Bojan Papež, ki je v šovu sicer izgubil več kot 74 kilogramov. Aleksandar se je sicer na finalnem tehtanju ustavil pri številki 99,9 kilograma, v celotnem šovu pa mu je uspelo izgubil 67,7 kilograma.