Dal jo je na čevelj

Mirela ponižana pred milijoni: spet samska pravi, da je najbolj neumna ženska na svetu

R.T.
20. 12. 2017, 09.03
Posodobljeno: 20. 12. 2017, 09.08
Deli članek:

Po prihodu Nebojše se je slavje sprevrglo v limonado.

Zajem zaslonske slike
Njune zveze je konec.

Nebojša je ni niti pozdravil, preden ji na dvorišču vile srbskega resničnostnega šova Pari pojasnil, da je njuna skupna pot končana.

»Opravičil sem se svoji družini. Vprašanje pa je, če ga bodo sprejeli,« je dejal, Mirela Lapanović pa je z drhtečim glasom priznala, da razume, da je kriva ona.

V solzah

Slovenka je prejšnjo nedeljo končala v postelji z Markom Perovićem, enim od tekmovalcev omenjenega resničnostnega šova. Perović je dogajanje posnel. A to ni edini razlog, zaradi katerega se je Nebojša odločil, kot se je. Zmotilo ga je tudi, da se je ponovno zbližala z Milutinom Radosavljevićem – Milijem, da je poslušala njegove nasvete. Mirela ni mogla zadrževati solz: »Prosim, pustite me samo. Zlomljena sem, ni mi do praznovanja. Ponižana in zapuščena sem bila na javni televiziji.«

Za razpad zveze sicer krivi Milija. Ko se je pozneje zatekla na dvorišče, ji je tjakaj sledil tudi on. »Pojdi stran Mili, uničil si mi življenje. Si zdaj srečen?« mu je zabrusila in ga spodila od sebe.

Petnajsta v njegovem življenju

Pozneje, ko si je vzela čas za samorefleksijo, pa se je pridušala, da takšne sramote pa še ne. »Na čevelj me je dal na nacionalni televiziji. Lahko bi mi povedal na samem, ne pa tako. Najbolj neumno žensko bitje na Balkanu sem, na svetu!« Takrat se je oglasil Marko, ki ji je dejal, da je Nebojši uničila družino, na kar mu je odgovorila: »O tem gospodu ne bom več govorila, niti ne bom govorila z Milijem. Če mi to kdo zameri, se gospodu opravičujem, ker sem bila petnajsta v njegovem življenju.«