Detektor laži

Mirela odkrito o porniču, Miliju in novi nedolžnosti s pomočjo kirurgije

R.T.
19. 12. 2017, 10.41
Posodobljeno: 19. 12. 2017, 11.52
Deli članek:

Morala je odgovarjati na neprijetna vprašanja.

Facebook
Mili in Mirela spet tičita skupaj.

Mirela Lapanović je po incidentu z videom njenih posteljnih aktivnosti v srbskem resničnostnem šovu Pari odgovarjala na vprašanja, detektor laži pa je presojal, koliko zrn resnice je v njenih odgovorih.

O aferah

Zanikala je, da sta se za objavo pornografskega filma dogovorila Marko Perović, s katerim je končala v postelji in ki je početje posnel, ter njen novi partner Nebojša. Tega svoji družini ne bi naredila, je dejala in dodala, da jo je seks z Milutinom Radosavljevićem – Milijem v prejšnji sezoni Parov stal skrbništva nad otrokom. Zato to ni bila taktika, s katero je stavila na zmago. Detektor je pokazal, da je govorila resnico. Drugače pa je bilo, ko je zanikala, da je vedela, da je Nebojša že več let poročen. Mirela naj bi govorila resnico, ko je dejala, da ljubezenske afere niso stvar dogovora z njenim bivšim partnerjem Andrejem Laharnarjem.

O Miliju

Razkrila je tudi, da z Milijem nista šla narazen, ker ni imel denarja – na čevelj naj bi ga dala zaradi njegovega vse prej kot zglednega vedenja, je potrdil detektor laži. A očitno ga še ni povsem prebolela: detektor je njen odgovor na vprašanje, če bi se še kdaj zapletla z njim – dejala je, da ne, saj bi se zaradi njegove zgodovine nasilja bala za svojo varnost – označil za laž.

O lepotnih popravkih

Zmagovalka slovenske edicije resničnostnega šova Big Brother je tudi potrdila, da si želi kirurško povrniti nedolžnost. Detektor laži je presodil, da je govorila resnico.