SLOVO

Padel je nov absolutni rekord pri tehtanju teže

N.S.
19. 12. 2017, 08.00
Deli članek:

Shujševalni šov na Planet TV je tokrat morala zapustiti Sabina, odšel pa je tudi povratnik Kristjan, ki je izgubil manj kilogramov kot Henrik.

Planet TV
Voditeljica Špela Grošelj

Sabina se je zadnji teden spopadala z boleznijo, pa tudi s pomanjkanjem motivacije, zato je vnaprej napovedala, da bo odšla domov, česar si je tudi želela.

Planet TV
Sabinino slovo je bilo za njene sotekmovalke precej boleče in solzavo.

Sabina ostaja optimistična in bo po odhodu domov še naprej hujšala.

Ker je minuli teden večino zaužite hrane izbruhala, ni trenirala, kljub temu pa je na tehtanju težo celo pridobila. Sabina je v šovu izgubila 21,1 kilograma. Ob Sabininem slovesu je bilo pretočenih kar nekaj solza. »Danes sta šli domov dve moji najljubši osebi in sem ostala tako rekoč sama z Mojco,« je odhod Kristjana in Sabine komentirala Indira. Sabina je po drugi strani optimistična, napovedala je, da se bo resno lotila športa in se za svojo hčerko naučila tudi drsanja in rolanja. Veseli se tudi, da je z izgubo teže korak bližje k še enemu otroku.

Planet TV
S konkurenco je absolutno pometel Boštjan, ki je shujšal neverjetnih 6,5 kilograma oziroma 6,51 odstotka in postavil rekord v oddaji The Biggest Loser Slovenija.

POHVALNO

Neverjetnih rezultatov je bilo več, saj je Bojan praznoval svojo izgubo že več kot 50 kilogramov.

HENRIK PORAZIL KRISTJANA

V malem boju med Kristjanom in Henrikom, ki sta se potegovala za priložnost ponovnega polnopravnega sodelovanja v The Biggest Loser Slovenija, je prepričljivo zmagal Henrik. Njegova želja po sodelovanju v šovu in strategija za izgubo teže sta se izkazali za premočni za Kristjana. Čeprav je Kiki shujšal za 3,8 kilograma in se spustil pod mejo 130 kilogramov, Henriku vseeno ni mogel parirati, saj je njemu tehtnica pokazala kar 7,5 kilograma manj!

Planet TV
Kristjan se je s težo spustil pod mejo 130 kilogramov, a vseeno premalo, da bi ostal v šovu.