Kdo je najbolj prepričal

FOTO: Konec je: zmago Luke spremljali očitki o "kuhinji"

R.T.
18. 12. 2017, 10.50
Posodobljeno: 18. 12. 2017, 11.02
Deli članek:

Z razglasitvijo zmagovalca se je končal šov Znan obraz ima svoj glas.

Mediaspeed.net
Trenutek zmagoslavja.

In gledalci so dočakali: dobili so zmagovalca oddaje Znan obraz ima svoj glas. To je postal Luka Sešek, ki si je prislužil naziv najboljšega imitatorja te jeseni. V finalni oddaji se je Luka, sicer sin znanega radijskega voditelja Jureta Seška, prelevil v irsko evrovizijsko zvezdo Johnnyja Logana.

Mediaspeed.net
Skupna fotografija.

V veliki finale oddaje so se uvrstili še Lea Sirk, Mitja Šinkovec in Marijan Novina, na koncu pa je, kot rečeno, slavil Luka.

V zadnji oddaji se je žirantski 'mafiji' pridružil Tilen Artač, lanskoletni zmagovalec oddaje, ki je letos tekmovalcem pomagal pri pripravah.

Mediaspeed.net
Žiriji se je tokrat pridružil še Tilen Artač.

Po razglasitvi zmagovalca se je med gledalci šova znova odprla razprava o tem, ali si je v letošnji konkurenci Luka zaslužil zmago ali ne. Redko se zgodi, da bi se gledalci strinjali z izbiro zmagovalcev posameznih šovov in tokratni zaključek oddaje ni izjema: več spletnih komentatorjev je namreč izrazilo prepričanje, da bi morala v šovu zmagati Lea Sirk, ki je veliko spremljevalcev oddaje prepričala s svojo preobrazbo in interpretacijo pevke Sie, pojavili pa so se znova pozivi, da naj se razkrijejo glasovi, ki jih je prejel posamezni tekmovalec. Česar pa organizatorji seveda nikoli ne razkrivajo. Preberite nekaj mnenj.  

Mediaspeed.net
Presenečenje zmagovalca šova.