Pari

Mirela se je vrnila in povzročila nemir

R.T.
11. 12. 2017, 17.46
Posodobljeno: 11. 12. 2017, 17.46
Deli članek:

V soboto se je v kontroverzni srbski resničnostni šov Pari vrnila Mirela Lapanović.

Happy TV

Mirela je v soboto vstopila v šesto sezono Parov, kjer bo spet v družbi Milutina Radosavljevića - Milija, nesojenega zaročenca in domnevnega posiljevalca.

Organizatorji tekmovanja so izkoristili njuno kratkotrajno, a burno romanco in jima zastavili nekaj vprašanj. Mirela je takoj izstrelila, da je Mili njena "največja napaka", kar je seveda razgrelo temperamentnega Srba. Mili je odgovoril, da je Mirela njegov “največji sovražnik”, da si je vse izmislila (to da jo je pretepel) in da ga po koncu šova niti ni poklicala. “Zakaj bi klicala človeka, ki me je mučil, a si ti normalen?” mu je zabrusila Mirela.

Se je pa Mirela na veliko veselje organizatorjev kar hitro zapletla v prepir z drugimi udeleženci. Zmagovalko slovenskega Big Brotherja je začela provocirati Vesna Rivas. Spraševala jo je, kdo skrbi za njune otroke in trdila, da je neprimerno, da so otroci sami v Sloveniji.

Mirela ji je še odvrnila, da sta njuna otroka stara že 8 in 16 let, nato pa Vesno polila z vodo. Še preden bi si skočili v lase, so ju drugi udeleženci šova ločili.