PRESENEČENJE

Maja je odšla, a sledil je velik šok!

B.P.
11. 12. 2017, 21.02
Deli članek:

Po dveh mesecih se je morala od šova The Biggest Loser Slovenija posloviti Maja. Na veliko presenečenje vseh tekmovalcev pa sta se v šov vrnila Kristjan in Henrik.

Planet TV
Najslabše je šlo tokrat Maji, ta teden je izgubila 1,4 kilograma oziroma 1,27 odstotka teže.

Tekmovalci shujševalnega šova na Planet TV so se tokrat na tehtanju prvič znašli povsem sami. Konec je skupinskega izločanja in glasovanja, od zdaj mora vsak tekmovati le še sam zase in se truditi, da ima vsak teden kar najboljši rezultat na tehtnici.

Ta teden se je na tehtanju najbolje odrezal Iztok, ki se je znova vrnil na trening, tehtnica pa je pri njem pokazala 3,6 kilograma manj oziroma za 3,36 odstotka manjšo težo. 

IZPADLA MAJA

Maja se tako po dveh mesecih poslavlja od šova, a to še ne pomeni, da je konec z njenim hujšanjem. Še naprej bo pridno hujšala in upa, da bo do finalne oddaje na dvomestni številki. Sicer pa Maja ni skrivala tega, da je v šovu izjemno pogrešala svoje domače, še posebej svojega fanta, ki je njena največja opora, zato je po odhodu domov komaj čakala, da bo lahko objela svojega dragega, ne da bi jo ves čas spremljale kamere.

DVA POVRATNIKA

Na veliko presenečenje vseh tekmovalcev sta se v šov vrnila Henrik in Kristjan, ki bosta zdaj tekmovala med seboj. Tisti, ki mu bo v enem tednu uspelo izgubiti več kilogramov, bo na koncu ostal v šovu, drugi pa se bo moral posloviti od nadaljnjega tekmovanja. Kristjan in Henrik sta v zadnjih dneh trdo trenirala, prvega je v roke vzel Rok The Preacher, drugega pa Andrej Milutinovič. Henrik trenutno tehta 142 kilogramov, kar je 0,6 grama manj od takrat, ko je zapustil šov.