Kot medved

Izpadla tekmovalka o romancah na kmetiji

B.P.
9. 12. 2017, 20.00
Deli članek:

Najbolj napet resničnostni šov jeseni je morala tokrat zapustiti Katja, ki je v areni izgubila v dvoboju z Mitjo. Z izpadlo tekmovalko smo govorili takoj po prihodu domov.

Pop tv
Katja nam je zaupala tudi, za koga navija in komu privošči zmago v šovu Kmetija

Frizerka Katja Poljanšek, ki je letos dopolnila 25 let, je dokazala, da je nasmejana, dobrosrčna in tudi trmasta oseba. V intervjuju nam je med drugim zaupala, kaj se je v resnici dogajalo med njo in Davidom.

Katja, kaj je bilo krivo za vaš poraz? Vas je presenetilo, da ste se znašli v areni?

Mislim, da sem si kriva čisto sama, saj se nisem učila pratike. Če bi se jo učila, bi zmagala. Drugače pa mislim, da sem dala na kmetiji vse od sebe, saj od tiste prve arene nisem bila nikoli na tapeti ali v areni.

Nismo še izvedeli – ste se punce kaj brile?

Počutila sem se kot medved, po skoraj mesecu dni smo dobili britvice, tako da sem lahko uredila najnujnejše, dlake pod pazduho, in to iz enega samega razloga, ker se potem veliko manj potim. Ostalo se mi ni zdelo pomembno, da je urejeno, saj smo na kmetih, in seveda z to tolažbo, da smo vsi na istem, se je dalo zdržati z veliko poraščenostjo.

Pop tv
Najtežje ji je bilo takrat, ko je bila glava družine.

Veliko se je govorilo o vaših romancah. Kaj je res?

Bile so manjše simpatije. Kako pa bo drugače, če si 24 ur na dan z istimi osebami in se vsak dan malo bolje spoznaš in se hecaš. Potem pa je prišlo do kakšnega objema, mogoče celo poljuba. Kakšne velike romance ni bilo.

Pa če vprašamo naravnost. Kaj je bilo z Davidom?

David se je več kot očitno zaljubil vame, z moje strani ni bilo tako. Zelo sva se ujela v pogovoru in mislila sem, da mu lahko zaupam; je bil pač on tisti, ki mi je podal jagode čez ograjo, če ne bi on, bi jih šla iskat sama. Vrt je bil tisti prostor, kamor sva se lahko umaknila in opravila kakšen pogovor brez ostalih.

Kako bi opisala Kmetijo?

To je ena neumna igra, ki smo jo igrali. Počeli smo stvari, ki jih počnejo živali, in imeli nemogoče naloge, ki jih ni mogoče izvesti. Nisem človek za spletke, in ko sem tu spoznavala ljudi in drugi dan videla, da so čisto drugačni, nisem mogla verjeti. Za nekatere še zdaj ne vem, kakšni so v resnici, vse to so počeli samo zaradi igre.
(ns, kk, foto: Pop TV)

***POUDAREK: Resničnostni šov je morala tokrat spet zapustiti ženska, in sicer tekmovalka Katja. SIV OKVIRČEK: Favoritka NAVIJA SAMO ZA ENO! Katja nam je zaupala tudi, za koga navija in komu privošči zmago v šovu Kmetija. »Moja favoritka je samo Maja in upam, da zmaga! Si najbolj zasluži!« RDEČ OKVIRČEK + SLIKA 4 obrez PRIZNANJE Katja brez težav prizna, da se je na kmetiji naučila strpnosti, ker veliko bolj prav pride kot nestrpnost. "Kmetija mi bo ostala v lepem spominu, ker vedno iz vsake stvari potegnem najboljše." SLIKE: (katja kmetija 1) - OBREZ Katja Poljanšek (katja kmetija 2) Poraz v Kmetiji pripisuje samo sebi. (katja kmetija 3) Najtežje ji je bilo takrat, ko je bila glava družine. (katja kmetija 4 obrez) k okvirčku***