Slovo

Krokodilje solze so tekle čisto vsem!

N.S.
5. 12. 2017, 21.19
Deli članek:

V šovu The Biggest Loser Slovenija je rdeči ekipi za las ušla zmaga na tehtanju in tako se je moral znova posloviti član njene ekipe. Tokrat je izločanje potekalo malce drugače, saj je odločala trenerka Nataša Gorenc.

Planet TV
Nataši so solze tekle v potokih.

Natašo Gorenc so takoj, ko je videla, da so znova izgubili, premagale solze. Ve, da se je njena ekipa zelo trudila, in odločanje, koga naj pošlje domov, je bilo težko, toda na koncu so pretehtale poškodbe in to, kateremu tekmovalcu najbolj zaupa, da bo doma nadaljeval dobro delo. Izločila je torej Aleša. Nataša pa ni bila edina, ki so jo ob slovesu od Aleša premagale solze, svojega edinega prijatelja v hiši je s solznimi očmi objela tudi Maja. Majda pa je povedala, da je Aleš res krasen človek, s katerim se je rada pogovarjala. 

Planet TV
Po napeti in zelo naporni odločitvi je moral šov zapustiti priljubljeni tekmovalec Aleš.

NEPRILJUBLJENA

Nad Natašino odločitvijo niso bili navdušeni člani modre ekipe, ki so verjeli, da bo domov odšla Maja. »Ne vem, kaj je bilo Nataši, da se je tako odločila,« je komentirala Sabina. Maja po Aleševem odhodu očitno res nima zaveznikov.

Iz šova odšel 36 kilogramov lažji

Aleš je tekmovalce zapustil brez slabe volje in z dvignjeno glavo. »Nataša se je odločila prav,« je dejal. Njegov končni cilj je, da do avgusta 2018 pride do 110 kilogramov – takšna je namreč omejitev za »zajlo« v Planici. Priznal je, da ga ukvarjanje s poškodbami obremenjuje, kljub temu pa je v šovu izgubil kar 36 kilogramov. Zmago bi najbolj privoščil Bojanu ali Maji, zelo je pohvalil tudi trenerko Natašo, o kateri »ne morem reči ene žal besede«.