The Biggest Loser

VIDEO: Trenerka Nataša pokazala izklesano postavo

K.M.
3. 12. 2017, 08.52
Posodobljeno: 3. 12. 2017, 08.57
Deli članek:

Rdeči so pretekli teden za nagrado dobili sproščanje v SPA centru, kjer se jim je pridružila tudi njihova trenerka Nataša Gorenc.

Planet TV
Nataša Gorenc

Pretekli teden je ekipa rdečih prvič po dolgem času zmagala na izzivu. Za nagrado so prejeli zaslužno sproščanje v SPA centru, kjer je bilo veliko priložnosti za klepet in dodatno spoznavanje drug drugega. Pridružila pa se jim je tudi trenerka Nataša Gorenc, ki se je s svojimi varovanci sproščala v bazenih in tako v kopalkah pokazala svojo izklesano postavo. 

Vseeno pa zmaga na izzivu in sprostitev nista bili dovolj. V petkovi oddaji so namreč pri izgubi % telesne teže zopet slavili modri, kar pa je pomenilo, da se je rdeča ekipa morala posloviti od še enega tekmovalca. Nataša se je odločila za edinega moškega, Aleša, saj je mnenja, da je on edini, ki bo svoji poti tudi sam sledil izven šova. 

"Nataša se je odločila prav," je povedal. Njegov končni cilj je, da do avgusta 2018 pride do 110 kilogramov – takšna je namreč omejitev za zajlo v Planici. Priznal je, da ga ukvarjanje s poškodbami obremenjuje, kljub temu pa je v šovu izgubil kar 36 kilogramov. Zmago bi najbolj privoščil Bojanu ali Maji, zelo je pohvalil tudi trenerko Natašo, o kateri "ne more reči ene žal besede".