Maja jih topi

Ne trudi se dovolj, očitajo! Številke pa ne lažejo!

V. M.
29. 11. 2017, 11.00
Deli članek:

Maji očitajo, da najmanj uspešno topi kilograme in da se ne trudi dovolj. A številke kažejo na to, da je Maja izmed vseh deklet najbolj uspešna. V sedmih tednih je namreč zgubila največ kilogramov. Preverite!

Planet Tv
Primerjava: Maja ob vstopu v šov in po sedmih tednih hujšanja.

Potem, ko je šov The Biggest Loser Slovenija moral zapustiti Henrik, so se med gledalci pojavili še glasnejši očitki, da šova ne zapuščajo tisti, ki najmanj uspešno topijo kilograme. S prstom tako kažejo na Majo in Mojco, rekoč, da sta prav onidve tisti, ki bi se morali že davno posloviti. Zlasti Mojca, ki naj bi v šovu ostajala zgolj zaradi izvrstnih uspehov, ki jih žanje njena modra ekipa. Da se dekletoma hujšanje v šovu ne pozna kaj prida, se strinjajo mnogi, a resnica ni takšna, kot se zdi na prvi pogled.

Planet tv
Utrinek izpred tednov ....

Izmed vseh tekmovalk, ki se borijo v šovu, je največ kilogramov izgubila Maja. Tako je, prav ste prebrali. Slednja je lažja za kar 18,40 kg, medtem ko je Indira izgubila 17,10 kg. Indiri se zaradi nižje telesne mase ob vstopu v šov izguba kilogramov tudi najbolj pozna, vendar pa v skupnem seštevku za enkrat še ne beleži najboljšega rezultata.

Primerjavo med tekmovalkami si lahko ogledate v spodnji tabeli: