The Biggest Loser

Henrik je pridno hujšal, a so ga vseeno izločili

B.P.
27. 11. 2017, 12.02
Posodobljeno: 27. 11. 2017, 12.05
Deli članek:

Čeprav je Henrik redno izgubljal težo, sta se Majda in Maja odločili, da domov pošljeta prav Henrika, ki je sicer veljal za enega najmanj priljubljenih tekmovalcev.

Planet TV
Čeprav je izgubljal težo, je moral Henrik zapustiti šov – zaradi nepriljubljenosti.

Planet TV
Voditeljica Špela Grošelj se je poslovila od Henrika.

Henrik je tisti tekmovalec, ki je moral tokrat zapustiti šov The Biggest Loser Slovenija, čeprav se trenerka rdeče ekipe Nataša Gorenc zaveda, da je bil zanesljivejši član ekipe. Henrik nam je po odhodu iz šova povedal, da se z drugimi v hiši ni želel obremenjevati. Glede Indire je dejal, da je spoštoval njeno željo, da z njim noče imeti stika, a jo je kljub temu »vsake toliko časa vprašal, če hoče spet imeti kontakt«, pa je odklonila. Na vprašanje, ali si želi, da bi stvari izpeljal drugače, je odgovoril: »Mislim, da nima smisla obračati časa nazaj, saj se je izkazalo, da tako ali tako ne greva skupaj.«

Treniral ga bo Andrej Milutinović

Še bolj zanimivo je bilo v komentatorski oddaji Od težaka do junaka, kjer se je Henrik pridružil Jasni Kuljaj, Roku Tomažinu - The Preacherju in Andreju Milutinoviču, pri tem pa doživel presenečenje, saj se je Milutinovič ponudil, da Henrik še naprej trenira pod njegovim okriljem. In Henrik je to z veseljem sprejel. Rok pa je odgovoril s kontraponudbo: če bo za to, bo treniral s Kristjanom. Le kako se bo končal ta mali boj med Andrejem in Rokom ter posledično med Henrikom in Kikijem?