Kmalu bodo štirje!

Član Siddharthe bo spet zibal

A. C./Zvezde
27. 11. 2017, 07.54
Posodobljeno: 27. 11. 2017, 07.56
Deli članek:

Zadržani Boštjan Meglič je po mnenju oboževalk najbolj postaven član zasedbe Siddharta, vendar se nikoli ne sili v ospredje.

Promo foto
Kljub vdoru spletnih hekerjev jim je uspelo razdeliti brezplačnih štiri tisoč albumov.

Na odru se razdaja občinstvu, zasebno pa svojima dekletoma – partnerici Teji Britovšek in njuni hčerki z nekoliko nenavadnim imenom Khaleesi Luna. »Z Boštjanom sva se spoznala pred dobrimi petimi leti in pol na študentski Cvičkariji,« se usodnega srečanja spominja Teja, ki je pred leti obvladovala modne brvi in si priborila tudi lento najlepše. Že kmalu sta se odločila za starševstvo. »Hči bo decembra dopolnila tri leta. Ob njej sva se dodobra prekalila tudi kot starša. Z njo sva povadila starševske veščine, tako da bo konec marca, ko so nama zdravniki napovedali rojstvo drugega otroka, še bolj veselo. Verjetno kdaj narediva tudi kakšno napako, vendar tudi to spada poleg,« se smeji Teja, ki se tako kot v prvo tudi v drugo ne pripravlja posebej na prihod novega družinskega člana.

»Uspelo nama je prenoviti stanovanje, za druge stvari pa puščava, da greva s tokom. Vsakemu novemu položaju se prilagajava po občutku, ki je na srečo pri obeh precej podoben, saj sva v osnovi kar usklajena,« se je še zasmejala mlada mamica.