Zabava

Preobrat zaradi travm: Mirela se vrača

R.T.
23. 11. 2017, 08.06
Posodobljeno: 23. 11. 2017, 09.47
Deli članek:

Njeni oboževalci so pričakovali, da bo Mirela vstopila v resničnosti šov Pari, zgodil pa se je preobrat.

Facebook / Mirela Lapanovič
Mirela je bila tudi gostja oddaje Spoznajte pare.

Napovedi o prihodu resničnostne zvezdnice Mirele Leli Lapanović v srbski resničnostni šov Pari so padle v vodo. Potem ko je Mirela zadnje mesece živela večinoma v Beogradu in se pripravljala na vstop v šov, vmes pa gostovala v različnih oddajah, ki so povezane s šovom, je "srbske pravljice" zdaj konec. Njeni oboževalci so jo že videli kot zmagovalko šova, ko je Mirela presenetila in "zamenjala ploščo"

Mirela je le nekaj dni potem, ko se je na facebooku poslavljala od oboževalcev (ki se jim zaradi vstopa v hišo ne bi mogla javljati) zdaj na facebooku objavila, da se vrača v Slovenijo. Češ, da njeno življenje ni resničnostni šov. 

Zapisala je, da se boji nasilnežev in težakov. "Nočem vstopiti v zaprt prostor z osebo, ki mi je življenje spremenila v pekel. Stop nasilju! Nobena žrtev ne bi vstopila v resničnostni šov s tistim, ki jo je zlorabil. Prevelike so travme ... P.S. Vračam se v Slovenijo.

Mirela si bivalnega prostora ne želi deliti s tekmovalcem iz zadnje sezone Milutinom Radosavljevićem Milijem, s katerim sta imela precej burno razmerje in ga je Mirela obtožila kar nekaj nečednosti, njuna zaroka pa je bila kratkega daha.