V šovu

Aleksandra spregovorila o Mirelinem razmerju s Tigrom

R.T.
3. 11. 2017, 11.41
Posodobljeno: 3. 11. 2017, 11.44
Deli članek:

Tekmovalci resničnostnega šova zagotovo poskrbijo, da nikoli ni dolgčas. Znova je beseda tekla o Mireli in njenem ljubezenskem življenju.

Facebook
Mirela in srbski milijonar sta se razšla sporazumno.

Medtem ko oboževalci že težko pričakujejo, kdaj naj bi se kontroverznemu srbskemu resničnostnemu šovu pridružila Mirela Lapanović, pa se je o ljubezenskem življenju slovenske resničnostne zvezdnice v hiši znova govorilo.

Tokrat je za to poskrbela lanskoletna udeleženka šova, Aleksandra Subotić, ki se komajda priselila v hišo v novi sezoni. Aleksandra je namreč odgovarjala na obtožbe, da je bila v razmerju s poslovnežem Dejanom Popovićem Tigrom. Aleksandar je dejala, da je Tigar "velik gospod" in da ga je spoznala v oddaji ter se z njim pogovarjala tri ure. To je po njenem tudi razlog, da so se razširile govorice o njunem razmerju. Dodala je, da je po oddaji odšla k tašči na rojstni dan.

Instagram
Aleksandra se je vrnila v novo sezono šova.

Je pa nadaljevala, da ji je takrat Tigar zaupal "nekaj šokantnega" v zvezi z Mirelo. "Mirela ga je, kot mi je tedaj dejal, sledila. Na družbenih omrežjih mu je objavljala srčke. Potem sta se spoznala in ona je takoj padla v njegovo posteljo. Nista bila dolgo skupaj," je po poročanju Happytv.tv dejala Aleksandra.

Mirelinega odziva ni pričakovati, saj je nedavno objavila na svojem facebook profilu, da o zasebnem življenju in o tem, koga ljubi in ali je v razmerju ali samska, ne bo več dajala izjav.