Izguba očeta

Žalostna izpoved izpadle tekmovalke Darje

tp
21. 10. 2017, 20.01
Posodobljeno: 21. 10. 2017, 21.09
Deli članek:

Tekmovalka resničnostnega šova Darja, ki je prejšnji teden izgubila v areni proti Mileni, je povedala žalostno zgodbo, kako je letos izgubila očeta.

POP TV
Darja Tomažin je z javnostjo delila svojo izgubo.

»Oče mi je umrl letos. Šel je v Bruselj na izlet, saj je bil za svoja leta, star je bil 91 let, vitalen in vesel,« je žalostno pripovedovala zgodbo. Vseeno pa je bil izlet zanj prevelik napor. »Sredi trga ga je zadela kap in je umrl. Vseeno mislim, da je bila zanj to lepa smrt, saj je bil obkrožen z lepimi ženskami. To mu je vedno veliko pomenilo, ker je bil veseljak in je rad plesal,« je dejala Darja, ki se je nemudoma odpravila v Bruselj in očeta v žari sama pripeljala domov.

Šentruperčanka se je z očetom zelo dobro razumela, a tako kot vsak oče in hči sta se tudi onadva kdaj skregala. Prav očetova smrt je bila eden od razlogov za vstop v Kmetijo, saj je potrebovala odmik od vsakodnevnih težav in malo počitka, ker veliko dela – poleti na svoji kmetiji, pozimi pa pri sestri v gostilni.

Darja na svoji kmetiji živi skromno življenje. »Na dopustu sem bila nazadnje, ko sem bila stara 40 let. Šla sem na morje,« je dejala Darja, ki poletja preživlja v družbi otrok, ki pridejo k njej na tabor. »Šestkrat sem bila na umetni oploditvi, a ni uspelo, tako da sem bila zelo žalostna. Sčasoma se s tem sprijazniš,« je še razkrila Darja in dodala, da mnogi njeni sotekmovalci ne vedo, kaj je težko življenje, zato tudi niso znali ceniti majhnih stvari.