Zabava

Kmet Jan je že vse od 16. leta v zvezi

T.P.
16. 10. 2017, 20.20
Posodobljeno: 16. 10. 2017, 20.45
Deli članek:

Mladi Gornjeradgončan ima verjetno polno ženitnih ponudb, a žal vas moramo razočarati – ni samski.

POP TV
Jan prihaja iz Gornje Radgone in je po poklicu kmetijsko-podjetniški tehnik. Svoj prosti čas najraje posveča dekletu, nogometu in živalim.

Čeprav je star šele 19 let, ima že kar tri leta dekle Saro, zato izključuje vsakršno možnost, da bi med njim in katero od sotekmovalk preskočila iskrica.

POP TV
Jan s svojo Saro

Jana je na kmetiji najbolj strah mrzlih noči in lačnih dni, veseli pa se dela in nagrad ob opravljenih nalogah. Pri drugih udeležencih šova ga najbolj moti neiskrenost. Prijavil pa se je zato, ker si želi glavne nagrade.

Njegovo dekle se je v času snemanja preselilo v Ljubljano, kjer študira, a on se ne bo preselil. »Počakal jo bom doma,« pove in doda, da se imata rada, zato bo oddaljenost, ki bo trajala kar tri leta, hitro minila. O dekletih pove, da ima rad lepa vitka dekleta, in Sara zagotovo je takšno dekle.

Ker ima Jan brata dvojčka, nas je seveda zanimalo, ali sta kdaj zamenjala dekleti: »Najin okus za dekleta je podoben, obema so všeč lepa in postavna dekleta, ki imajo smisel za humor. Jih pa nikoli nisva menjala. Imava vsak svoje.« No, pa tudi dekleta niso zamenjala njiju: »Punci naju od nekdaj ločita. Moje dekle Sara pravi, da sva zelo različna, ampak to je verjetno zanjo lahko, saj se vidiva vsak dan.«