The Biggest Loser

Stroga trenerka jih priganja s kričanjem

V. M.
17. 10. 2017, 07.05
Deli članek:

Nataša Gorenc, ki jo lahko spremljamo v oddaji The Biggest Loser v vlogi trenerke, je izvrstna motivatorka, ki ima pred seboj jasen cilj, pripeljati svojo ekipo do zastavljenih rezultatov.

Marko Vavpotič / M24
Za oba trenerja bo to prva izkušnja z ljudmi s tako veliko čezmerno težo (najtežji udeleženec ima več kot 200 kilogramov, najlažji pa nekaj čez 100).

Nataša, ki je na malih zaslonih že pokazala, da je stroga trenerka, ki ne namerava popuščati, pa navkljub visoki motiviranosti mnogim vzbuja neprijetne občutke. Medtem ko nekateri gledalci na spletu prikimavajo, da bi jih njena strogost pripeljala do zastavljenih ciljev, večina pravi, da jih izjemno moti njeno kričanje. Gledalce namreč odvrača preglasno spodbujanje in poskakovanje, bliže jim je mirnejši pristop, kjer se prav tako lahko pokaže visoka mera strogosti.

Planet TV
Nataša Gorenc je zagrizena športnica in profesionalna osebna trenerka z več kot dvajsetletnimi izkušnjami.

A Nataša dobro ve, kakšne rezultate prinaša trdo delo pod njeno taktirko. Zaveda se, da je pred njimi težka pot, saj se mnogi do sedaj niso kaj dosti gibali. Zaradi slednjega je toliko bolj pomembna visoka motivacija in doslednost, za katero verjame, da jih lahko pripelje do rezultatov. Kot fitnes trenerka je namreč že mnogim pomagala izboljšati kvaliteto življenja. Izvaja namreč vadbe, ki ne oblikujejo zgolj telesa, temveč tudi pomagajo ljudem v vsakdanjem življenju. Da postanejo dovolj močni, da nesejo vrečke, dvignejo otroka, sedijo v službi …

Natašo radi pohvalijo tudi tisti, ki so vadili pod njenim nadzorom. Na facebook strani The Biggest Loser Slovenija sta denimo dve dekleti delili sledeči izkušnji:

B.F.: ''Kar se Nataše tiče ... je zelo topla, pozitivna in najboljša trenerka ... vem, ker sem več kot eno leto hodila k njej na vadbo. Svoje delo opravlja 100% in med vadbo ni heca. Na koncu se bo ocenjeval njen rezultat in ne simpatičnost ... in res je čudovita ženska in tisti, ki jo poznajo, to vejo.''

T.J.: ''Pri trenerki Nataši treniram in lahko rečem, da je ena izmed najbolj srčnih in dobrih ljudi, kar jih poznam.''