Kmetija

Izpadli tekmovalec: Lažejo! Nisem pojedel špeha!

ns
8. 10. 2017, 17.30
Posodobljeno: 8. 10. 2017, 20.47
Deli članek:

Po napetem dvoboju s Tomažem, ki se je že drugič vrnil iz arene, je tokrat izpadel 49-letni Branko Koder iz Lovrenca na Pohorju, ki je imel v Kmetiji ogromno sovražnikov.

Pop Tv
Branko Koder

Čeprav Branko, ki je v resničnostni šov Kmetija prišel s sloganom »življenje je prekratko, izkoristi ga«, ni bil priljubljen med sotekmovalci, pravi, da so mu metali polena pod noge in da zgodbe o njem niso resnične.

Se vam zdi, da vas je pri zmagi ovirala poškodovana noga?

Zagotovo. To se je videlo. Poškodba je bila prehuda, da bi lahko zdravo in normalno tekmoval. Trudil sem se po svojih močeh, a je naredila svoje.

V kakšnem stanju je v resnici bila?

Imel sem ukleščen živec v hrbtenici. Levo nogo sem imel mrtvo in je sploh nisem čutil.

Kako ste zdaj, ste zdravi?

Po prihodu iz Kmetije sem šel k zdravniku, ki mi je dal blokado, ki drži do dveh mesecev. Odvisno od poškodbe. Zdaj imam napotnico za magnetno resonanco, potem bomo pa videli, kako naprej.

Gledalci so vam očitali, da ste pred dvobojem z Damijanom pojedli vso slanino. Kako jim odgovarjate?

To je čista laž. Svoji družini sem naročil, da »špeh« narežejo, ker ne bi dočakal naslednjega dne, saj je bila vročina 40 stopinj. Jaz sem dobil samo dva kosa, košček kruha in kos paradižnika. Tudi za semena so mi očitali, da sem jih pojedel, pa je Jan rekel, da jih je on.

pop tv

Ste bili zelo lačni, ste shujšali?

Niti nisem bil toliko lačen, ker imam zalogo. Veliko hrane sem drugim prepustil. Določeni, ki gojijo do mene zamere, pa so to širili o meni. Veliko polen so mi metali pod noge, največ Darja. Imela je neumestne komentarje, da se obnašam kot bog. Če ji ne bi pomagal, ko je bila vodja, ne bi ničesar naredila. Pa sem ji pomagal, vendar sem pozneje dobil po glavi.

Vam je bilo hudo, da je družina več rok dvignila, da bi bolj pogrešali Tomaža?

Ne, niti ne. To sem pričakoval, ker če si dober, dobiš povratni udarec. Bolje bi bilo, da bi bil hinavec in lažnivec. Moral bi imeti nasmeh, v hrbet pa klati, to so določeni osebki delali.

Kdo je to delal?

Milena. Ona je bila kot špijun. Vse podatke, ki so se pri nas dogajali, je nosila Damijanu. Tako je pokazala svoj prečudoviti obrazek!