The Biggest Loser Slovenija

FOTO: To so tekmovalci novega resničnostnega šova

K.M.
3. 10. 2017, 10.02
Posodobljeno: 3. 10. 2017, 10.03
Deli članek:

Razkrivamo vam 17 tekmovalcev resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija.

Mare Vavpotič/M24
Voditeljica Špela Grošelj v družbi trenerjev Jana in Nataše.

Po prvem tednu zahtevnih treningov, ki jih pripravljata trenerja Nataša Gorenc in Jan Kovačič, so tekmovalci že dosegli prve uspehe na tehtnici. Številke naj vsaj do začetka šova ostanejo skrivnost, že zdaj pa je jasno, da so tekmovalci v šovu izjemno motivirani in da nas čakajo izjemne preobrazbe.

V avstralskem šovu padel rekord
Leta 2014 je denimo v avstralskem šovu tekmovalec po prvem tednu izgubil rekordnih 15 kilogramov. Cameron, oče treh otrok, se je v šov prijavil, ko ga je njegov zdravnik soočil z grenko resnico. 34 letnemu Cameronu je zdravnik dejal, da morda ne bo dočakal več kot 52 let, če misli nadaljevati s takšnimi življenjskimi navadami in takrat se je odločil, da je čas za spremembo. 

Marko Vavpotič / M24.si
Tekmovalci se bodo v hiši potili v dveh telovadnicah, imeli pa bodo tudi izzive na prostem.

Cameron, poslovodja v lokalni trgovini, je v šov vstopil s 146,4 kilogrami, po prvem tednu šova pa se je kazalec na tehtnici ustavil pri 131,4 kilogramih. Največja motivacija so bili njegovi trije otroci, še posebej hčerka, ki je neutolažljivo jokala, ko je slišala zaskrbljujoče zdravniške izvide. "Nič ni rekla, zgolj jokala je in to mi je dalo misliti," je skrušeno priznal.

Vse slovenske kandidate pa si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji: