IZPADLI TEKMOVALEC

"Ko se postavim zase, od tega ne odstopam"

Nejc Simšič
1. 10. 2017, 20.22
Posodobljeno: 1. 10. 2017, 21.44
Deli članek:

Po napetem dvoboju v areni je proti močnejšemu Tomažu izgubil 19-letni Jan Klobasa, ki nam je zaupal prve vtise takoj po tem, ko je zapustil Kmetijo.

POP TV
Jan Klobasa, kmetijsko-podjetniški tehnik iz Gornje Radgodne.

Resničnostni šov Kmetija je prvi – na lastno željo – zapustil tekmovalec Silvo, a kljub temu je v petek prišlo do prvega dvoboja. V areni sta se pomerila drugi najmlajši tekmovalec, 19-letni Jan Klobasa iz Gornje Radgone, in Tomaž.

Jan, bili ste drugi najmlajši član na kmetiji. Ste čutili starostno razliko? Kdaj najbolj?

Glede na to, da sem bil drugi najmlajši član na posestvu, so me tekmovalci lepo sprejeli, razlika se je občutila le ob kakšnem delu, ko so rekli, da sem mlad in neizkušen. V šovu je ogromno različnih karakterjev in normalno je, da pride do nesporazumov.

Kar nekajkrat ste se razburili? Ste vedno tako vročekrvni?

Drugače sem kar mirne narave, ampak ko se postavim zase in za svoj prav, potem od tega ne odstopam! V šovu me je najbolj jezila hinavščina, ki se je ob prihodu domov še bolj videla po izjavah ostalih sotekmovalcev. Bil sem šokiran!

Sotekmovalki Milena in Maja sta jokali za vami. Kakšne vezi ste spletli?

Milena mi je v šovu zelo prirasla k srcu in zelo srečen sem, da sem jo spoznal. Enako lahko rečem za Majo, Katjo, Dejo, Damjana in Branka. Najljubša tekmovalka pa mi je bila zagotovo Milena. Ona je res odlična ženska in izmenjala sva si marsikatero skrivnost, zato komaj čakam, da se srečava v zunanjem svetu …

Kdo vam je bil najljubši tekmovalec in kdo vas je najbolj jezil?

Najbolj sta me zagotovo razjezila Robi, zaradi kruha, in Tomaž, ker ni hotel prevzeti odgovornost za razlito bučno olje.

Vseeno pa ostaja skrivnost. Ste se borili ali predali?

Glede dvoboja lahko rečem, da je bila moja želja po domu velika, zato sem se težje zbral, in Tomaž je to izkoristil ter zmagal.

Za koga boste navijali? Kdo si zasluži zmago?

Moji favoriti so le trije: Deja, Milena in Mitja. Vendar najbolj privoščim Mileni, saj je enkratna ženska, vredna občudovanja.