Srečo bo obdržala zase

Mirela Lapanović na okopih: "Sem medijska osebnost, a vam nisem naredila nič hudega" - grdi komentarji odraz slovenske publike

R.T.
22. 9. 2017, 10.10
Posodobljeno: 22. 9. 2017, 10.15
Deli članek:

Nedavno razkritje jo je znova pahnilo pod soj žarometov. Vendar pa kaplja pelina ni umanjkala.

Facebook
Mirela Lapanović

Predvčerajšnjim je razkrila, kdo je njen novi izbranec – zmagovalka slovenske edicije resničnostnega šova Big Brother in zastopnica slovenskih barv v srbskem resničnostnem šovu Parovi je v zvezi s premožnim beograjskim poslovnežem Dejanom Popovićem, znanim tudi kot Tiger.

Svojo srečo je z ljudmi delila na družabnih omrežjih, objavo pa pospremila z besedno zvezo »moški mojega življenja«.

Mirela Lapanović pa je pred kratkim objavila zapis, ki daje vedeti, da je bila njena sreča deležna izlivov gneva. »Samo Bog mi lahko sodi in ne vi,« je med drugim zapisala.

Zapis objavljamo v celoti:

"Obracam se dragi Slovenski publiki, ki je toliko osovrazena in prepolna grdih komentarjev glede mojega razmerja z mojim izbrancem. Vsi, ki me spremljate od Big Brother showa in moje zmage veste, da sem zenska, ki je imela za seboj dolga razmerja, ki sta trajala 10 in 14 let. A moja bivsa razmerja se ticejo le mene in mojih bivsih partnerjev in ne vas! Samo Bog mi lahko sodi in NE vi. Sem zenska, ki ne zivi od vasih misljenj, sem neodvisna financno in custveno mocna zenska, ki verjame v svoja otroka, sebe, Boga in svoje najdrazje. Vasi grdi komentarji so odraz vasega karakterja in NE mene. Toliko fousije in zla premorete le tisti, ki sami nimate pogum, da spremenite svoja mizerna zivljenja in zdravite svoje frustracije z "pljuvanjem" mene, ki sem medijska osebnost a vam NISEM NAREDILA NICESAR HUDEGA. Ni cloveka, ki mu nisem pomagala, ko je bilo to v moji moci. Moji prijatelji in druzina me poznajo in le to steje. Sedaj sem nasla moskega, ki mi je vrnil nasmeh, voljo in vero v boljsi jutri. Je cudovit in jaz ga preprosto obozujem, sem zaljubljena zenska, ki verjame v ljubezen. Vsem vam zelim tudi to sreco. Srecni ljudje se ukvarjamo z svojim zivljenjem, nesrecni se fokusirate na tuja zivljenja. Kristalno je jasno, da so mnogi fous, ker je moj dragi uspesen biznismen in moski, ki je ostvarjen v vsakem smislu. Jaz nikoli nisem imela status, komentarje o drugih ljudeh, o vam. Vedno pisem, govorim iskljucno o sebi in mojem zivljenju, ko si medijska osebnost, delis z ljudmi, fani, sledilci svoje dogodke, razmisljanje... itd ( to je le moja dobra volja) ☺
Od tega trenutka dalje bom svojo sreco, razmerje in vse kar se tice naju z mojim moskim, obdrzala zase.
Kdor drugemu ne zeli srece, svoje ne bo nikoli docakal. To je moje misljenje.
Ljubite nekoga in nekdo bo ljubil vas! Jaz sem srecna in ljubim, ce komu ne odgovarja, me prav briga, ker ostajam zvesta sebi, svojemu moskemu in svojemu zivljenju, sem pogumna, mocna zenska, ki je svoja in iskrena. Vse premalo je danes iskrenosti in ljudi, ki smo custveni in zivimo z polnimi pljuci. My life is only my, let me be me!!! If you don't pay my bills, shut the fuck up."