Mobilna verzija
15:32 23. junij 2018

To je datum, ko se na male ekrane vrača priljubljena oddaja

K.M.
12 Posodobljeno: 09:17 / 13.9.2017

POP TV je končno sporočil novico, ki so jo vsi ljubitelji oddaje Znan obraz ima svoj glas težko pričakovali.

Osmerica nastopajočih

Foto: POP TV

Po razkritju osmerice nastopajočih, je napočil tudi čas, ko je v javnost prišla informacija, kdaj boste sproščene večere lahko preživeli ob neverjetnih preobrazbah znanih slovenskih obrazov. 

Premiera četrte sezone spektakularnega šova Znan obraz ima svoj glas se bo odvila v nedeljo, 24. septembra, na POP TV, ob 20. uri. Denis Avdić, žirantska ekipa Tanja Ribič, Irena Yebuah Tiran, Gojmir Lešnjak in osem energičnih nastopajočih je že v nizkem startu. Vsi skupaj pa so pripravljeni, da v nedeljske večere zopet prinesejo zabavo in sprostitev. 

denis avdić

Voditelj Denis Avdić je tik pred vstopom v novo sezono izpostavil: "Tri sezone so za nami in našim gledalkam in gledalcem želimo predstaviti nekaj popolnoma odštekanega, kar jih bo fasciniralo. Izzivi naše tako imenovane zvezdniške rulete bodo zares spektakularni in na trenutke bomo v šovu hodili kar precej po robu. A, da ne izdam vseh skrivnosti, presenečenja nas čakajo že v prvi oddaji. Voditelj bom jaz."

Osmerica nastopajočih, Nika Zorjan, Lea Sirk, Ljubica Špurej Jazbinšek, Anina Trobec, Luka Sešek, Klemen Mramor – Clemens, Marijan Novina in Mitja Šinkovec, se v tem in prihodnjem tednu skozi delavnice intenzivneje pripravlja na svoje nastope. Potijo se ob izzivih, ki so postavljeni pred njih in že komaj čakajo, da bodo lahko na odru pred celotno Slovenijo pokazali svoje talente. Nekateri bodo stopili v čevlje svojih skritih idolov, spet drugi si bodo nadeli hlače ali krila svetovnih zvezdnic in zvezdnikov z namenom, da nas s svojimi preobrazbami čisto presenetijo.

Tudi letošnja oddaja pa bo, tako kot prejšnji dve, stavila na dobrodelno noto, ki bo spremljala nedeljske večere. 

Vaš prispevek