Znan obraz ima svoj glas

FOTO: To so "znani obrazi", ki nas bodo zabavali

Nejc Simšič
1. 9. 2017, 13.25
Deli članek:

V oddaji Znan obraz ima svoj glas bomo priča neverjetnim preobrazbam osmih nastopajočih, ki se že pripravljajo na najbolj drzne izzive. Ob nedeljah bodo prevzeli nove identitete tako domačih kot tujih glasbenih ikon. Kdo bo najbolj prepričal gledalce in strogo žirijo – Tanjo Ribič, Ireno Yebuah Tiran in Gojmirja Lešnjaka - Gojca?

M24
Ocenjavali bodo Tanja Ribič, Irena Yebuah Tiran in Gojmir Lešnjak - Gojc.

JUBICA ŠPUREJ JAZBINŠEK

Energična voditeljica in pevka velja za enega izmed bolj priljubljenih obrazov na narodnozabavni sceni. Ljubezen do glasbe ji je bila položena v zibko in že komaj čaka prvo preobrazbo. 

Mediaspeed
Ljubica Špurej Jazbinšek

KLEMEN MRAMOR - CLEMENS

Sinhronizator, pevec in tekmovalec zadnjega MasterChefa, ki je študent medijskih študij, velja za vztrajnega, njegov življenjski moto je: vase je treba verjeti. Že od začetka je želel biti del šova. 

Mediaspeed
Klemen Mramon - Clemens

NIKA ZORJAN

Ambiciozna Prekmurka, po izobrazbi učiteljica, vso svojo energijo usmerja v glasbo. Svojo pot je začela v šovu Slovenija ima talent, večkrat je nastopila na Emi in uspela na naši sceni.

Mediaspeed
Nika Zorjan

MARIJAN NOVINA

Nepoboljšljivi rocker velja za »slovenskega pirata« – zaradi videza in ekstravagantnosti. Ustvarja že več kot 30 let, izdal je že več kot 70 svojih pesmi, nastopil pa je tudi v šovu Kmetija slavnih.

ns
Marjan Novina

LEA SIRK

Pevka, ki je študirala flavto na Glasbenem konservatoriju v Ženevi, je bila vrsto spremljevalna vokalistka in članica nekaterih bendov. Lei, ki je učiteljica petja, šov pomeni nov izziv.

Mediaspeed
Lea Sirk

LUKA SEŠEK

Pevec in igralec, ki se odlično znajde v muzikalih. Mnogi ga poznamo kot sina radijca Jureta Seška, nastopil pa je že v šovu Slovenija ima talent, poje v zasedbi Proper in v muzikalu Mamma mia.

Mediaspeed
Luka Sešek

ANINA TROBEC

Glasbenica, mentorica klavirja in solopetja ter umetnica in performerka. Glasbo je študirala v Londonu, kjer je nato še sedem let živela, bila je tudi del festivalov v Evropi in Aziji.

Facebook
Anina Trobec

MITJA ŠINKOVEC

Pevec in glasbenik, ki se znajde v različnih zvrsteh; od jazza, popa, rocka do narodnozabavne glasbe. Spoznali smo ga kot polfinalista Talentov, zelo dobro igra harmoniko in je bil večkrat že nagrajen.

Mediaspeed
Mitja Šinkovec