SNEMANJE

Ekskluzivno: Bili smo na snemanju Kmetije z Natalijo Bratkovič

Nejc Simšič
25. 8. 2017, 20.30
Deli članek:

Medtem ko gledalci še čakajo na prihod resničnostnega šova Kmetija na televizijske zaslone, smo mi obiskali ekipo na terenu, ko so snemali promocijski spot.

POP TV
Očarljiva Natalija Bratkovič

Čeprav se že nekaj tednov govori samo o Kmetiji, ki jeseni prihaja na male zaslone, je vseeno še veliko stvari zavitih v tančico skrivnosti. A naši ekipi je uspelo priti na posestvo, kjer je potekalo snemanje z lepo in očarljivo Štajerko. V središču snemanja na prekmurski kmetiji je bila seveda Natalija Bratkovič, ki so ji družbo delali statisti. A snemalni dan je bil vse prej kot lahkoten.

Pop TV
Stilistka Zarja Predin ureja še zadnje detajle obleke.

Vizažistka Lara Oven je v ohlajenem lovskem domu poskrbela za brezhiben mejkap. Vročina je povzročala kar nekaj težav, saj se je puder na obrazu topil kot za šalo, tako da so bili popravki nujni na nekaj minut. Stilistka Zarja Predin je za snemanje priskrbela dva stajlinga, v katerih je bila Natalija videti naravnost fantastično. »Snemali smo sredi vročinskega vala, ki je v Prekmurju verjetno še bolj neznosen. Z ekipo smo snemali dobesedno na peklenskem soncu, bilo je več kot 35 stopinj, tako da smo vsi do zadnjega dobili pravo kmečko barvo,« je v smehu povedala Natalija, ki se je na snemanju spopadala tudi s klopi in mrčesom. »Ker je snemanje potekalo na posestvu Kmetije, bodo verjetno z žuželkami imeli težave tudi tekmovalci. Jim prav nič ne zavidam,« je hudomušno pripomnila lepa voditeljica.