Padajo stave

Bo Mirela zdržala v celibatu?

N.S.
3. 8. 2017, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Dramatična zgodba resničnostne zvezdnice je dobila novo poglavje. Mirela se je odločila, da bo pustila vso dramo za seboj in živela v celibatu! Na spletu je završalo in že padajo stave, kako dolgo bo zdržala!

Mediaspeed
Na spletu med zlobnimi komentarji že padajo stave, kako dolgo bo Mirela zdržala brez seksa!

Mirela Lapanović, ki po koncu šova Pari zadnje dni dviga prah tako v Sloveniji kot v Srbiji, od koder se je vrnila zaradi domnevnih zlorab (zdaj že bivšega) zaročenca Milija, se je svojim oboževalcem javila prek spleta. V ganljivem sporočilu je dejala, da ne daje izjav in da je s to zgodbo zaključila. »O minulih dneh ne želim več govoriti, saj gre življenje naprej,« je povedala, sicer pa vse šokirala s ponosno napovedjo, da bo odslej nekaj časa živela v celibatu. »Do tega me je privedla travmatična izkušnja, ki bi jo rada čim prej pozabila. Ni mi lahko, a čas zdravi vse, verjamem v boljše dni. Dokler se mi rane ne zacelijo, bom ostala sama, a ne osamljena,« je pojasnila in dodala, da se celibata pravzaprav kar veseli. 

Facebook
Z Milijem je menda opravila za vedno, pozvala pa ga je tudi na detektor laži.

SPOROČILO ZA MILIJA

Mirela je pogumno nagovorila tudi menda nasilnega nekdanjega zaročenca Milija, ki naj bi z njo ravnal kot s sužnjo, in ga pozvala na detektor laži. »On je pošast brez čustev, a dobro igra, kar me sploh ne čudi. Ni pa mi jasno, kako je sploh lahko prišel v šov s tako debelo policijsko kartoteko. Mar ni nenavadno, da se vse njegove bivše oglašajo s podobnimi zgodbami?« je za srbske medije dejala Mirela. Pravi, da se Milijeva bivša dekleta z enakimi travmatičnimi izkušnjami javljajo druga za drugo.