Zabava

Objokana Mirela: Andrej mi je želel le dobro

R.T.
31. 7. 2017, 21.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Javila se je sledilcem preko facebooka in v solzah pojasnila svojo stran dogajanja, zaradi katerega se je vrnila v Slovenijo.

Facebook
Mirela Lapanović je morala resničnostni šov Parovi zapustiti tik pred finalom.

Mirela Lapanović, ki po koncu šova Pari zadnje dni dviga prah v Sloveniji in Srbiji, od koder se je vrnila zaradi domnevnih zlorab (zdaj že bivšega) partnerja Milija, se je sledilcem javila preko facebooka.

Njeno javljanje je bilo polno čustev, tekle so tudi solze. Zdaj je prvič tudi povedala, da si je ogledala za mnoge sporni posnetek (domnevnega) prvega spolnega odnosa z Milijem, ki naj bi se zgodil pred kamerami v času šova. Tedaj so se pojavljali v javnosti očitki, da naj bi Mili izrabil Mirelo, ki je bila pod vplivom alkohola, drugi pa so omenjali celo posilstvo. To je tedaj Mirela zanikala, zdaj pa je povedala, da se 12 ur tistega večera sploh ne spomni. Nadaljevala je, da je verjela Miliju, da se med njima ni zgodilo nič, čeprav so jo drugi v hiši opozarjali, da temu ni tako. Pravi, da je šele pred dnevi prvič pogledala posnetek in da je videla, da je do seksa z Milijem prišlo in da ji je lagal.

"Uničila sem svojo družino in življenje, ker se se zaljubila. Vse sem postavila na kocko in šla v Beograd," je hlipala Mirela. 

Kritikom, ki so ji na spletu očitali, kako da nima podpludb, če da je bila žrtev nasilja, kot trdi, pa je odgovorila, da se ima preveč rada in da se v javnosti ne bo pojavljala s podpludbami. Skeptikom je sporočila, da naj mislijo, kar želijo, da pa "korektorji delajo čudeže". Trdi, da ima priče, ki so vedele in videle, kaj da se je z njo dogajalo v Beogradu. 

Se pa je zahvalila tudi bivšemu partnerju Andreju. Dejala je, da ni izgubila otroka, ker bi bila slaba in neprimerna mama, ampak ker se je Andrej bal, da bi ga odpeljala v Srbijo. Da ji je Andrej želel le dobro. Dodala je, da ga spoštuje, da ima dušo in se mu zahvalila za vse ter zaželela srečo.

Nadaljevala je, da si želi zdaj le normalnega življenja. "Nikogar ne iščem. Sama bom, zelo, zelo dolgo bom sama. Zlomili so mi srce," je dodala med solzami. Vsem, ki sanjajo o slavi, pa je zaupala, da ni vse tako, kot je videti in da še nikoli ni bila bolj osamljena, kot po koncu šova Pari.