Kaos

Soočenje Mirele in Milija

R.T.
29. 7. 2017, 09.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Veliko žaljivk in vpitja med soočenjem nekdanjih zaročencev, tekle so tudi solze.

Facebook
Še pred nekaj dnevi sta skupaj uživala.

Resničnostna drama iz resničnostnega šova se nadaljuje. Mirela Lapanović se je po prihodu (ali pobegu, kot pravijo njeni prijatelji) iz Beograda, kjer naj bi bil do nje nasilen njen izbranec Milutin Radosavljević, v kontaktni oddaji na temo šova Pari, v katerem je sodelovala, po telefonu pogovarjala z Milijem.

Pogovor ni potekal na najvišem nivoju. V bistvu je bilo celotno soočenje kaotično, do konca, ko so v studiju telefonsko zvezo z Mirelo prekinili.

Začelo se je s tem, ko je Mili Mirelo že takoj na začetku nadrl, da naj ga, kur**, pusti na miru. Mirela je Miliju dejala, naj pove, kaj se je zgodilo na splavu na Savi, češ, kolikokrat da jo je udaril.

Voditeljici šova se je opravičila, da ni pred tednom priščl v studijo, saj da jo je bolela glava, imela da je vrtoglavica, hematome po očeh in zatečen obraz. Vse tto zaradi Milijevih udarcev. Ker da jo je bilo sram in zaradi poškodb, nato ni prišla v oddajo.

Milutin ji je dejal, da je lisica, pošiljal pa jo je tudi na zdravljenje ter začel govoriti, da naj pove, kako da jo je pretepal prejšnji partner. Mirela je dejala, da naj pove, kako je udarjal najprej v omaro, nato pa tudi njo in da jo je zapiral. Mili ji je vrnil, da sta bila dve uri prej v kazinu. Obtožil jo je, da laže.

Mirela je povedala, da jo je Milijev oče branil in da ga je prosil, da naj se ne obnaša tako. Ampak zdaj je spoznala, da Milutin žal ne zna z ženskami drugače, vendar da to ni njena krivda. Slišati je bilo, da so med pogovorom Mirelo premagale solze, Mili pa ji je dejal, da igra.

Mirela mu je očitala, da ji je povzročil travmo za vse življenje, Milutin pa se je drl, da je on "fin", Mirela pa neartikulirana. In kazal posnetke na telefonu, ko sta z Mirelo plesala, se poljubljala in podobno. Žaljivke so letele po studiju.

Mirela je dejala, da ji ni dovoli, da gre sama na žensko toaleto, da jo je pred ljudmi zagrabil za vrat. Mili ji je očital, da se je vse zlagala, da je vse načrtovala. 

Veliko izrečenega v pogovoru je nemogoče razumeti, saj je govorila Mirela, govoril je Mili, med njiju pa se je vmešavala tudi voditeljica.